Mindenki megcsal mindenkit

200_elso_randi_s01e39_luca_mark

Luca a mesterségesen előidézett ájulásos filmszakadás után a kanapéján fekve ébredt. Bence keltegette, hogy ne akadjon ki, de kirabolták őket. Se a tévé, se a nagyitól kapott felbecsülhetetlen eszmei értékű kacat nem volt a helyén. Eléggé megviselte, hogy a jól szituált francia szakos srác begináztatta. Ki tudja, hogy mit művelt vele a lakás kirámolásán túl? Szerencsére a szerelmi coach erre is tudja a megoldást: a gyógyír a lelki sebre: randi egy kellően nyomi, de ártalmatlan pojácával. Luca talál is egy aranyos programozót, akinek az állatok kitömése a hobbija. Nincs is semmi gond, de amikor a tortaszelő kés megcsillan a srác kezében, Luca elsikítja magát, mire Márk már személyre szabott Batmanként érkezett is, hogy megmentse. Félreértés történt, persze, de Luca továbbra is képtelen idegenekkel randizásra, így Márk felajánlja, hogy majd ő lesz a random csávó. A tudatos elidegenedés sikerrel zárul, mert az iroda éjszakai magányában megejtett enyhén spicces biliárdozás érzéki csókolózásba torkol. Viszont a pettinget rögzítette a kamera, a felvételt látta Pepe, a minden lében kanál portás, aki le is adta a drótot Félixnek.

A Reggeli Gyors Gyémánt mikrofon-díjas hangja, Félix hiába szerezte vissza Luca cuccait, juttatta a rendőrök kezére a lányt begináztató szépfiút, most élő adásban hintette el finoman, de egyértelműen, hogy Márknak barátnője van, aki történetesen pont Adél. Így lehult a lepel, Márk tényleg csókos, ahogy Félix szokta mondogatni. Ezzel az esti édes csók emléke is keserűvé vált.

Félig a karma is besegített Lucának visszavágni, mert a teljesen alap komódot összeszerelni sem képes Márk meg pont akkor nyitott rá Adélra, amikor az már leszaggatta a sporton túl a bútorokhoz és nők elcsábításához is értő Rolandról a pólót. Sovány vigasz, mert a magábán nyugodtan, békében fröccsözgető Lucát meg Félix nyomasztotta, hogy megvilágosodott, neki tényleg fontos, és nem csak úgy, mint egy lótifuti asszisztens.

Eközben Lali lassan, de biztosan rátalált meleg önmagára. Ugyanígy Géza is ágyba táncolta végre Olgát, sőt, Dénes és Ildikó is egymásra tudtak hangolódni kék bogyók nélkül. Végül még az Erik és Zita újra egyesülése akcióterv is sikeresen zárult: az eljegyzést felrúgó lány belátta, hogy hülye volt, neki mégis kell ez a spontán csávó, ez a felturbózott, bőrdzsekis, utolsó pillanatban Londonba utazós Erik 2.0. De Zita hiába könyörgi vissza magát, a fiú rájött, hogy neki a visszahódítási tervben hűséges társa, a pultos Zsófi tetszik. Hiába, mert a lány közölte, hogy ő a csajokat szereti. Ezzel ők is leseggeltek a két szék közül a pad alá, mint Luca, Félix és Márk. A végén még Karesz lesz az, akinek rendbe jön a szerelmi élete, és sikerül összejönnie a rádiósok viselkedését figyelő dúskeblű revizor asszonnyal.