A szexi piros melltartó rejtélye

200_elso_randi_s01e50_olga

Olga egy percre sem lélegezhetett fel a múlt héten. Miután Géza és Dénes sikeresen lebuktatták, azaz egy sokáig érlelt, palackozott Krisztus vérével leitatták Szásenkát, akiből kibukott, hogy nem bírja elviselni anyja szenteskedő életét, ezért úgy döntött, hogy ennyi elég is volt a családi vizitből. Ezzel tengernyi lehetőség adódott Olga számára, hogy Gézával lehessen. A heves csókolózások viszont kicsit tompítottak az óvatosságukon: egy piros melltartót hagytak maguk után, amit Ildikó észre is vett. Dénes házában vendégeskedő és szakácskodó volt férj sikeresen kidumálta magát, sőt, még a fehérneműt is kimentette a kukából, de Ildikó ráállította barátnőjét, Olgát, hogy tartsa szemmel Gézát. Jobb emberre nem is bízhatta volna a feladatot. Így a jelentést leadva mindig tudták, hogy mennyi idejük van a tiltott élvezetekre. Mikor már majdnem le is került a terítékről Géza piszkos nőügye, akkor villant ki egy véletlen baleset során Olga piros melltartója. Ezzel meg is pecsételődött a rózsadombi Rómeó és Júlia sorsa: Géza megkapta a hajléktalan titulust, Olga pedig felvette az "Ildikó volt barátnője" tisztséget. Még szerencse, hogy pont befutott Zitától egy jó hír, ami talán még erre a románcra is fátylat borít.

Eközben Félix lassan, de annál biztosabban megtanult jó apa lenni. Igaz, ehhez kellett az is, hogy felvegyen egy vonzó bébiszittert. Egyrészt újdonsült apukaként bizonyított, hogy gyerekes szülőként is be tud csajozni, másrészt ennek a sunyi csókolózásnak lett az a következménye, hogy Karolina megszökött. Félix Luca segítségével itt jött rá, hogy tényleg szereti ezt a kislányt, és tényleg nem akar mást, csak jó apja lenni. A békülést egy idilli apa-lánya szendvicsezéssel sikerült is megkoronázni.

Luca belecsapott az önsanyargatásba, azaz edzeni kezdett. A kezdeti nehézségek után sikerült leadnia 1,3 kilogrammot. De ami még ennél is nagyobb siker, hogy végre önfeledten tudta élvezni a születésnapját, mivel Márk leszervezte, hogy az egyik kedvenc előadója neki és a rádiós barátoknak adjon egy privát koncertet a bisztróban.

Bence és Lali szerelemvonata megérkezett a végállomásra. Amikor a macsó fénymásolószerelő pánikrohamot kapott attól, hogy coming outolnia kell édesanyjának, Bence rájött, hogy ennek így semmi értelme. Ekkor tűnt fel ismét Milán, akinek elvetélt a barátnője, és rájött, hogy talán mégsem akkora hetero, mint amekkorának gondolta magát. Bence nem adja be a derekát, hisz épp akkor hagyta el, amikor meg akarta volna kérni a kezét. És ha már az eljegyzéseknél tartunk: Az eltelt kalandos időszak, a kamu angliai út, a leszbikus kikacsintás, a bárpultos szárnypróbálgatás és más egyebek után Zita és Erik felnőttek és megtalálták magukat annyira, hogy rájöttek, tényleg szeretik egymást. Ezért Erik keresztbe tett Ildikó tervének, nem valami puccos családi vacsora keretein bellül kérte meg ismét a lány kezét, hanem egy parkban, egy puritán pokrócon ülve. Hát ennek a jó hírnek örültek annyira Dénesék, miután fény derült a piros melltartós szerető kilétére.

Végül minden jóra fordul? Lesz esküvő, lesz happy end? Vagy Zita kiakad, ha kiderül, hogy Ildikó ebbe a lánykérésbe is belesólt, mint mindenbe? Minden kiderül! 200 első randi minden hétköznap 21:00-kor a VIASAT3-on!