Zita leszbikus kalandja

200_elso_randi_s01e45_zita_zsofi

Amikor már Olga és Géza végre nyugodtan etye-petyélhettek volna, akkor szólt közbe az élet: a semmiből egyszer csak megérkezett Olga fia, Szásenka. Ezzel alapvetően nem lett volna semmi baj, de a fiú akkora szentéletű, mint a 12 apostol összesen. Az összetört szívű fiú lelki világát megkímélve Olga elkezdett színészkedni, templomba járni imádkozni, és ami legfontosabb: az alkoholt megvetni. Nem is ment neki könnyen, ahogy az sem, hog Gézával sem táncolhatott ágyba, így összehozták a váló félben lévő szerelmi bánatos Szásenkát az amúgy is non-stop randizgató Lucával. A nagy találkozáskor kiderült, hogy Szásenka pont annyira megtörhetetlen, hithű szentfazék, mint Júdás. Besörözve, hőzöngve ordenáréskodott Lucával, akinek kertelés nélkül vázolta, hogy a formás fenekét milyen pózokban fedezné fel még közelebbről. Lucának itt lett elege, el is ment, mert Félix pont sürgős ügyben kereste.

Hogy mi lehetett olyan fontos a rádiósnak? Megint valami hátsó szándékkal környékezte meg szegény Lucát? Meglepő, de nem. Félix hirtelen felelősségteljes apuka lett, mivel Panka kénytelen volt rábízni közös kislányukat. Kiderült, a gyereknevelés bizony nem móka és kacagás, pláne, ha az ember kidobja a másik kedvenc babáját, mert ronda, majdnem atomjaira van szakadva, leesik a feje és az egyik szeme is hiányzik. És amíg nincs meg a horrorbaba, addig nincs barátság a negédesen beszélő új apucival. Szerencseére Luca volt az, aki megtalálta az iroda szemetesében, és mivel neki is volt ilyenje, feltörtek benne a régi szép emlékek, így látens kacatgyűjtögetőként haza is vitte, Félix nagy szerencséjére. Kérte is vissza a babát, de Lucának hirtelen gyanús lett, hogy biztos azért kell neki ennyire, mert kokain van benne. Mikor Luca már majdnem felhasította egy ollóval a baba hasát, Félixből kibukott, hogy nem tehet ekkora babrárságot az ő kislánya kedvenc játékával.

Eközben a rádiónál Adél bátyja szisztematikusan elkezdett főnökösködni. A WC-ben hallgatózva kiderítette, hogy mindenki komolyabb dologra vágyik, leginkább kedvence, Márk. Beígéri, hogy mostantól ott lehetnek a rádiós újságírók, ahol a dolgok történnek, például a Velencei Filmfesztiválon. Ehhez már csak pénzt kellett szerezni, ami rejtélyes módon, rekordidő alatt meg is érkezett. Ki az együttműködő partner, mennyi pénzt is adott? Nem lényeg, nyugtatgatta Adélt, de az ünnepi pezsgőzést megzavaró hívásból kiderült, hogy valami simlis mutyi húzódik meg a háttérben, mert nem egy évre szóló pénzes támogatásról van szó, hanem egy súlyos kölcsönről, amit vissza kell fizetni. A beosztottak ebből mit sem érzékeltek, mert le voltak foglalva azzal, hogy a dúskeblű revizor korábban férfi volt. Ezt Kareszt nem zavarta, amikor az iroda mellékhelyiségében szeretkezett vele, de amikor már fel kellett volna vállalnia érzéseit a kollégák előtt, akkor igen.

Bezzeg Zita nem is tudja, hogy mit érez pontosan, de nem is szégyelli annyira, mint Karesz. Erik bosszúja fordítva sült el: elárulta, hogy Zsófi nem csak úgy barátilag közeledik hozzá, amitől a volt menyasszony nem borult ki, sőt. Ezt Dénessel is közölte, hátha Zita apja is annyira fog írtózni a nem heteroszexuális kapcsolatok fertőjétől, mint Ildikó, és majd a hoppon maradt Zsófi az ő karjaiba rohan. A jószívű szívsebész futás közben megállt, hogy Géza begörcsölt vádliját masszírozza, majd rájött, hogy a lánya boldogsága a lényeg, akkor is, ha azt egy másik nővel találja meg. Ezzel Ildikó egyáltalán nem ért egyet, de sorsszerűen pont ő kapta rajta Zitát élete első leszbikus csókolózása közben.

Lehet, hogy a végén mégis meglesz az az esküvő? Ne maradj le az új részekről! 200 első randi minden hétköznap este 21:00-kor a VIASAT3-on!