18+ A szigetlakók nem csak pettingelnek

AE 105

Nézd meg, mi mindent csinálnak még!

Bizonyára örömmel vette mindenki, hogy végre jobban felizzott a levegő két játékos között; Evelin és Máté elutazott a Szerelem szigetére, hogy közelebbről megismerjék egymást. A többieknek is múlatniuk kellett valahogy az időt a közben csatlakozott Trixivel, mi pedig összeszedtük, internet és tévé híján milyen lehetőségek kínálkoznak a szigeten erre. Íme.

NEM LÁTTAD MÉG A LEGUTÓBBI RÉSZT? NÉZD MEG MOST A VIASAT PLAYEN!

Reiki - ősi japán kézrátételes gyógyítótechnika.

Verbunk - gazdag motívumkincsű, javarészt csapásoló motívumokból felépülő tánc.

Homokozás - jó hatással van az emberek képzelőerejére, kreativitására; mivel lehetővé teszi a körülöttük lévő világ kis darabjainak felfedezését.

Limbó - a hatvanas években elterjedt, trinidadi eredetű tánc, melyet az "nyer", aki a legalacsonyabbra helyezett rúd alatt át tud táncolni.

Tánc - egy művészeti ág, amely a test – jellemzően ritmikus, zenére történő – mozgásával fejez ki érzelmeket, épít társadalmi kapcsolatokat, de spirituális tartalommal is bírhat.

Petting - angol szó jelentése szeretgetés, becézgetés, simogatás. Tágabb értelmezésben szexuális beteljesülés előidézése szerelmi játékokkal, önkielégítéssel közösülés nélkül.

Kézművesség - emberi erővel és kézi szerszámaival – a természetes eredetű alapanyagokon – végzett formaátalakító tevékenység.

Fára mászás - a vele járó egyensúlyozás jól edzi az agyat, így akár 50 százalékkal is javíthatja a rövidtávú memóriát.

Jóga - a keleti bölcselet egy formája, ami Indiában fejlődött ki a hinduizmus és a buddhizmus kulturális közegében.