Petu & Krisztián légyott - Percről percre 18+

petu-es-krisztian2

Mindent mutatunk és kitárgyalunk

Nem ez az első eset, hogy két ember egymásra talált az Ádám keresi Évát epizódjaiban, ám most minden eddiginél tovább mentek: Petu és Krisztián egymáséi is lettek a kamerák előtt. A tévéből sok szaftos részlet kimaradt, ezeket megnézheted a VIASAT PLAYEN.


A videóban viszont csak a legérdekesebb részleteket mutatjuk meg. Ha a teljes "műsorra" kíváncsi vagy, alább egy részletekbe menő, percről percre közvetítés súlyosan illusztrativ GIFekkel. 

00:38 - 01:16

Krisztián homokot szedeget a fitymája alól, Petu érdeklődve szemléli.

01:50

Petu betakarja Krisztiánt és ráfekszik a mellére.

02:20

Petu ujjazni akarja Krisztiánt, aki ezt udvariasan visszautasítja ("Úh g*ci, nee, ne, most ne már!"). Petu meglepődik, hiszen ő úgy tudta, kedvese szereti ezt a gyakorlatot. Krisztián a "gyomori állatpotára" hivatkozik, hiszen a szigeten nincs minden pálma tövében ánuszmosó zuhanyfej.

05:20

Megérkezik Ivy Angel és János zuhanyzásból. Ivy Angel ruhában van! WTF? Krisztián úgy érzi, lépnie kell, elzavarja őket, hogy kettesben turbékolhasson Petuval.

07:30

Petu nem vár sokat, a tettek mezejére lép, illetve ül. Ezt Krisztián egy kokettáló "Nem bírsz magaddal, mi?" kérdéssel értékeli. Petu pofozgatni kezdi Krisztián péniszét, majd integet azzal a kamerának.

08:49

Miután megunta a pofozgatást, Petu egy Ladyboyjal próbálja tovább szórakoztatni Krisztiánt és minket is. A műsort a lepedő szétbontása szakítja meg. Petu nem tudta, hogy szét lehet nyitni a lepedőt, ami eddig túl kicsi volt ahhoz, hogy mindkettőjüket betakarja, de Krisztián a segítségére siet.

10:15

Petu Krisztiánon hasal és rányal az immáron végleges méretét elnyert péniszre. Krisztián erre bemondja, hogy "Bírom, hogy így pörögsz. Én ezt komázom." Nem tudni, Petut mennyire motiválja ez a mondat, bennünk viszont felmerül a kérdés, hogy vajon Krisztián végig olyan aktív lesz mint egy korhadó uszadékfa, vagy esetleg fel is kel hátonfekvésből.

10:32

Trixi jelenik meg, hogy feltegye az adekvát kérdést: "Bekaptad neki?" - a kedélyes csevej végén Petu megkéri a lányt, hogy "ne nézze a csávója f*szát", mellyel ismét úgy integet, ahogy azt a világító party habrudakkal szokás a David Guetta bulikban. Trixi úgy látszik nem veszi komolyan a kérést, ugyanis amikor Petu ismét nyalogatni kezdi a puculót, instrukciókat ad neki: "Érzékiebben! Még egy kicsit! Tegyél rá!" - Petu jó pornóshoz hűen azonnal teljesíti a kéréseket.

12:00

Felpörögnek az események. Petu Krisztián farkával pacsmagolja a mellét, akárha egy kozmetikai szalonban, majd felkínálja a hímtagot Trixinek, de "csak egy röpke percre", illetve akkurátusan be is nyálazza. Trixi szerint túl sok nyálat használt, helyette inkább smárolnia kellene Krisztián farkának a hegyével. Hadd jegyezzük itt meg, hogy Petu alkarja majdnem olyan vastag, mint a kérdéses farok.

EGYÉBKÉNT KRISZTIÁN MÉG MINDIG UGYANABBAN A PÓZBAN FEKSZIK.


15:32

Petu elmegy csekkolni, hogy nem veszi-e őket a kamera, de előtte Krisztián megkéri, hogy ha már úgyis felállt, húzza szét a seggét, hogy megnézhesse. Ezután kibeszélőshow zajlik, megvitatják, ki miért szararc a szigeten és hogy Krisztián miért nem állja a melegpornót. Petu megértően bólogat és nevetgél, egyértelmű, hogy ez a kapcsolat - ha folytatódik - a közös értékrenden alapul majd.

21:46

Krisztián leméri az ujjával Petu torkának mélységét, a biztonság kedvéért. Ezután két ujjal próbálkozna, amit Petra visszautasít.

23:00

Trixi hoz egy tükröt, amiben Krisztián leellenőrzi, hogy jól néz-e ki a farka. Szerinte jól.

25:42 

Petu újra megpróbálja Krisztián ujjazását, amin összekapnak. Petu kiakad, hisz Krisztián ujjazhatja őt bármelyik nyílásán, neki viszont tiltott gyümölcs a férfiánusz. Tiszteljük őt bátorságáért és azért, hogy harcol a női egyenjogúsáért.

29:15

Krisztián arról filozofálgat, hogy vajon miért van az, hogy a nők mindig befordulnak a fal felé, ha valamin besérülnek. Az általánosítás egyre inkább felidegesíti Petut, és talán Krisztián is észbe kap, félve, hogy ugrik a ma esti szex, ugyanis FELKEL HÁTONFEKVÉSBŐL!!! Petut hátulról átölelve próbálja vigasztalni.

31:55

A békülés jeleként takaró alatti lájtos simogatás veszi kezdetét, amit Petu láthatóan élvez. Krisztián újra biztonságba került, VISSZAFEKSZIK A HÁTÁRA. :( Szerelmes évődés veszi kezdetét.

36:20

Petu újra nyeregben, ezúttal kedvese száján. A pár perces kemény munkában Krisztián meg is izzad, letörli arcát.

39:35

Megtörténik a BEHATOLÁS, amit viszonylag gyorsan követ a nyuszizós-csattogós dugás. Nagyjából annyira izgalmas a látvány, hogy közben van időnk elgondolkodni: Vajon Petunak van versenytilalmi záradék a pornós szerződésében? Ha igen, ez megszegésnek minősül?

41:16

Petu - bár úgy fest, mintha élvezné - viszonylag hamar beleun abba, hogy Krisztián a vaginájával maszturbál; felül kissé, hogy lassítson a tempón. Ez nem akadályozza meg Krisztiánt abban, hogy két perc után újra átváltson légkalapács üzemmódba. Petu haja pálmaszerűen lobog a könnyed nyáresti szellőben.

42:42 (az élet értelme, ugye)

Nem tudni, hogy Petu épp orgazmusközelben van, vagy csak nagyon rossz neki, amit Krisztián csinál, ugyanis fájdalmasan nyög és azt kiáltja, "Ne!". A közben elélvezett Krisztián azonnal le is áll. Vége a mulatságnak. Teljes aktusidő tehát: 3 perc 7 másodperc. Krisztián laza mozdulattal lelöki magáról Petu combját. Köszönjük az élményt.