Te melyik dalt választanád a "nagy napra"?

axn-most-popular-wedding-songs-1600x900_0

Íme a 10 legnépszerűbb esküvői dal 

Javában tombol az esküvői szezon,  repkednek a tortacsodák, libbenek a ruhaköltemények, könnycseppek áztatják a 3D-s pillákat, édesen szól a swing és a "Mi dalunk"  így nem csoda, ha még a legelszántabb szinglik is eljátszadoznak a házasság gondolatával. Na és persze a "nyitótánccal".  Mivel mindenki fejében létezik a tökéletes esküvői dal,  nem véletlenül létezik top10-es lista is. (A Brit tudósok helyett most kivételesen a Spotify segített az összeállításban.)

ITT ÁLMODOZHATSZ BÁTRAN JASON STATHAMRŐL - KATTINTS IDE! 

(Europress/Getty Images)

Az elemzést több mint 30.000. esküvői  playlistből készítették, így előrejelzésük szerint az alábbi dalok felcsenüdülésére egészen biztosan számíthatunk. 

Az első helyen, dobogós esküvői dalként Etta James romantikus klasszikusa az "At Last" áll,  őt követi Jason Mraz-tól az "I Won't Give Up", majd Ray LaMontagne-től a "You Are the Best thing." A klasszikus romantikusok után pedig nem meglepő módon a nyolcadik helyezet a  Bright Eyes -  "First Day of My Life".

(Europress/Getty Images)

De nézzük hát a 10 legjobb dalt, ami közül egy biztosan felcsendül majd a következő esküvőn, amin részt veszel! (esetleg a Tiéden) 

Hallgass bele bátran,  romantikázáshoz és "esküvői  tippként" is remek dalok! 

 

(Spotify)