Casanova elszabadul

Norbi és Berni a közös randin

Aki lemaradt volna az audiovizuális élvezetekről, annak összeszedtük a legutóbbi Exek az Édenben legfontosabb pillanatait.

Megérkezik Berni, aki nem egy berni pásztor, hanem Tomi exe. Bence gyomrában elkezdenek pillangók zizegni, de Norbi is instant nyomatja neki a koktélokba kevert partidrogoknál is kábítóbb csajozós szövegeket, aztán édes négyesben visszacsoszognak a házba. 

Franciska reakciója:

Nem látok riválist a villában. Továbbra is biztonságban érzem magam.

2 perccel később:

Bejött a Tominak az exe, veszélyben érzem magam.

Ettől függetlenül próbálja adni az erős független nőt, hogy ő amúgy is szebb és inteligensebb, mint ez a másik csaj. Nem kell nagyon tennie az eszét, mert Berni nem szándékozik felmelegíteni Tomival való kapcsolatát, inkább Norbira menne rá. El is viszi egy randira, ahol a srác tovább nyomul.

"Gyönyörű pofid van" - mondja Norbi, aki ezzel átvette a vezetést a legjobb, legeredetibb, legmenőbb csajozós dumák versenyében. Nő legyen a talpán, aki nem esik egyből teherbe ettől szívdöglesztő macsószöveg hallatán. Amint visszatérnek a villába előadják Diának, hogy igazából összejöttek. Ezen a viccen pont nem nevet senki, sőt, Dia inkább elkezdi kutyázni Norbit, hogy mekkora egy simlis, hazug dög. A műbalhé azért elcsitul. Norbi szerint ennek az egésznek nem lett volna ekkora visszhangja, ha jól megpocsékolhatnák egymást.

Hogy egálba legyenek a fiúk meg a lányok, a partra küldik a csajokat, kivéve Bernit, akik így díszfogadtatásban részesítik Milánt, Andika exét. A srác a saját bemutatkozója alapján az “Amilyen a fogadj isten, olyan lesz az adjon isten” elven működik a párkapcsolatok terén, amúgy a műmellű, műszájú, műcsajokért tud oda-vissza megőrülni.

Most, hogy teljes a létszám, lehet ismerkedni. Ennek a leghatásosabb módja, ha leírják kérdéseiket, borítékba zárják, majd azokat egy kis kosárkából kihúzva felolvassák egymásnak. Valaki azt kérdezte meg, hogy Andi nem tartja-e magát öregnek ehhez a játékhoz. Ami viszont ennél is fontosabb: Dia jobb csajnak tartja magát Berninél.

Hogy ezzel is megvagyunk, jöhet egy újabb fergeteges arconpörgés, ahol tánc közben Milán a kelleténél közelebb tolta a fullánkját Berni csípőjéhez. Ez Bencének nem tetszik, amit szarkasztikus imádkozással - “Add uram, hogy Milán nyerje a 10 millát” - , valamint nonverbális jelekkel ad mindenki tudtára.

"Én nem az a pacek vagyok, akivel ezt meg lehet csinálni"mondja Bence, úgyhogy megy és leteremti Bernit.

De ennek még lesz folytatása. Nézd vissza a 2. epit itt: