Dia fullba nyomja a hisztit

eotb_ep06_thumb

Legutóbb Tomi maratoni sértődöttségi rohama volt a legnagyobb happening, most Diáé lesz az abszolút főszerep.

Ott folytatjuk, ahol legutóbb abbahagytuk: az előző este ejtett lelki sebeket nyalogatják egyesek. Leginkább Norbi kapott egy isteni sugallatot, hogy kicsit pokróc volt Zsuzsival, akit a szexi fehérneműs buli végén elküldött a sündörgős francba. A következetesség mintaszobrának első dolga reggel, még az ingyenkaja előtt, hogy bocsánatot kérjen Zsuzsitól.

A fiú közben azt se tudja, kit szeressen. Kicsit kezd már az agyára menni Dia, de lesz ez még másként. Jön a világégést előidéző pózolós verseny. A lányok és a fiúk külön versenyeznek, a lányok a pasikat, a pasik a lányokat pontozzák, a nyertesek mennek randira. Mivel nem anonim a szavazás, nem egy borítékban leadva döntik el, hogy ki terpesztett, pucsított, izmozott a legjobban, így simán lehet csalni. És ezzel a fiúk szavazatait írogató Tomi él is. Úgy lepontozza Diát, hogy végeredményben majdnem visszaminősítik bányarémmé.

Az egy dolog, hogy jutalomfalatként Norbi és Zsuzsi búvárkodnak egyet, de még mielőtt elmehetnének, addig a villában kezd kibontakozni a harmadik világháború. Dia sír, de nem azért, mert Norbi Zsuzsival randizik, hanem mert Tomi elcsalta a játékot, megbuherálta a szavazatokat. Mintha bármit is számítana. A legjobb, hogy Tomi azon agyal, hogy Norbi tuti nem magától jött rá erre, mert szerinte biztos a csapat agya, Geri leplezte le a nagy csalást. Jó, azért Tomit nem hatja meg különösebben a dolog.

A kiszavazáson úgyis kiderül, hogy ki mekkora kifordulós kutya. De addig is nézzünk bele Tomi fejébe, hogy mire gondol, amikor azt mondja: szeretne más pózokat is kipróbálni Franciskával.

Innen folytatjuk. A 6. epizódot pedig itt nézhetitek meg: