Franciska, az áruló

eotb_ep19_franciska

Hogy lehet a legnaivabbnak tűnő lány az Exek az édenben legnagyobb játékosa?  Ez itt a kérdés. A válasz pedig nem is olyan egyértelmű.

Franciska egyike azoknak a játékosoknak, akik a kezdetektől fogva szerepelnek a realityben. Két exe is bejött, mind a kettő távozott is. Exek Tamással csak pár napog tartottak mosolyszünetet, de azt leszámítva folyamatosan összejátszanak. Közben Franciska azon is mesterkedett, hogy majd Tomit is hátba szúrja, és a döntő pillanatban Milán mellé áll, de ez a helycserés támadás elmaradni látszik, mert hirtelen szívvel kezd játszani. Bonyolultabb ez, mint Norbi szerelmi élete.

Hogy is volt ez?

Franciska többszörösen is meghazudtolta már önmagát. Azt mondta, hogy ő aztán nem fog szexelni, közben meg alig lehet szétválasztani őket Tomival.


Többször is ígéretet tett már "barátainak", amikor virágfüzér-ceremónia volt, de nem mindig sikerült betartania szavát. A nagy Dia Vs Zsuzsi meccsen hirtelen Dia ellen fordult. (Tominak is ez állt érdekében.) Most is taktikázott és úgy döntött, ami pont Tominak is jó, Zsuzsira rakta jelét és kiejtette, pedig Norbiékkal még nem ezt beszélte, hisz egy csodálatos, álomszerű Zsuzsi-Milán-Norbi-Franciska döntőt vízionáltak. 

Mi lesz most? Franciska megint megkeveri a dolgokat és marad az őstervnél, átejti Tomit és beáll Milán mellé vagy marad minden így, és utolsó fiúnak Milán mehet haza? Minden kiderül!

Exek az édenben hétfőtől csütörtökig 21:30-kor a Viasat3-on!