A szexmániás tündöklése és bukása

eotb_ep04_dia_norbi_csok

Így alakult Exek Dia kemény két hete.

Az Exek az édenben második kiesője lett a lány, aki már a bemutatkozó videójában is elég erősen nyitott. Mint például

“Nézhet ki retkül is, nekem akkor is végem.”

Ennek örömére összeszedtük, hogy miért is volt tökéletesre csiszolt gyémántkontent minden egyes másodperc, amit Dia a képernyőn töltött.

A belépője se volt semmi: a szegedi lány úgy érkezett, hogy még sosem volt szerelmes. Erre tessék, Balira kellett utaznia, hogy rátaláljon Norbira és a hollywoodi filmekbe illő, vegytiszta, egymás belső és külső értékeit becsülendő párkapcsolatra.

“Papírom van róla, hogy szexmániás vagyok”

- mondta ő. Innentől kezdve alapvető lett volna, hogy magáévá teszi az első tetkós pasast. Aztán hányszor is szexelt? Sehányszor.

Jó, az egy dolog, hogy nem tudta 100%-ig teljesíteni a bemutatkozójában felvázoltakat, de a reality műfaj már csak ilyen. Mindenki lehazudja a csillagokat az égről, aztán lesz, ami lesz. Diának nem is kellett mindenkivel összefeküdnie, hogy érdekes legyen, mert ő volt az, akinél nem működött a szűrő az agya és a szája között, egyből kimondta azt, amire gondolt. Továbbá, ha a 10 millió forintot nem is, de a főnyereményt azért csak-csak megütötte.

Tudjuk, hogy a pasik terén Diának nem voltak nagy elvárásai, csak legyen rajta tetkó és legyen borostás, aztán a többi már mindegy is. De azért azzal kapcsolatban megvoltak az elképzelései, hogy a pasija hogyan bánjon vele. Ha valakivel együtt van, az legyen rá nagyon büszke, és viselje úgy, mintha egy korona lenne. Hát, Norbi leginkább úgy viselte, mint egy bohócsipkát. Amint lehetett, az első adandó alkalomnál lesmárolta volt nőjét. Aztán letagadta még azt is, hogy egy kicsit jól érezték magukat. Ha a Büszkeség és balítélet korunkban játszódna, akkor ez kellene, hogy legyen az alap sztorija.

Diában az volt a legjobb, hogy úgy ment be a villába, mint egy jégcsap, hogy ő aztán nem egy érzelgős csaj, aki sosem sír mások előtt. Ez a gát akkor szakadt át, amikor Tomi elcsalt egy pózversenyt és lepontozta Diát.

A csalást nehezen tudta feldolgozni, kicsit pityergett a zuhany alatt, de a közmondásos mécses akkor tört el igazán, amikor kiszavazták. Az az ember sírt először, aki a legjobban erősködött a bemutatkozó filmjében, hogy ő aztán érzelemmentes, mint egy kő. 

A fájdalom jelei már nem látszanak ezeken a szexi fotósorozatokon, úgyhogy feltehetőleg sikerült feldolgozni ezt a veszteséget.