"Szia Uram!" - Ez itt az Exek az Édenben

Szia Uram!

Ez a nap is eljött. Végre elindult az Exek az Édenben, és páros lábbal szállt bele párkereső, taktikázós, színes koktéloktól vakulásig bulizós realityk világába. 

Itt egy gyorstalpaló azoknak, akik nem látták volna az első részt.

Miután Bódi Sylvi gyönyörű felvételeken keresztül bemutatta szörftudományát, végre megismerhetjük a játékosokat, akik egy-egy welcome koktélt elszopogatva ültek  és beszélgettek a part közelébe kirakott fonott kanapékon. 

Franciska azt mondja, hogy ki fogja bírni szex nélkül. Az ilyen fogadalmakat érdemes megjegyezni, mert ezek szoktak a leghamarabb megdőlni. Andika nagyon jó manipulátornak tartja magát, aki már-már félelmetesen jól forgatja a kártyáit. Ehhez képest a nettó 59 perces első részben alig osztottak neki lapot.

Csak 5 perc 30 másodpercig kellett várni, mire megérkezett Norbi és vele együtt az első legkorhűbb bemutatkozás:

kézcsók a hölgyeknek, és egy “Szia Uram!” Tominak.

A virtuális háznézés után a srácok ugranak egy seggest a feszített víztükrű mödansziéba, majd megérkezik Bence, akit Franciska úgy puszil arcon, hogy közben lágyan a srác tarkóját cirógatja műkörmeivel. Ez nem Kósa L. Adolf és a Szerelem első látásra, mindössze annyi a turpisság, hogy ők ismerik egymást, szexeltek már korábban, de ezt priviben megbeszélik, hogy nem mondják el a többieknek. Pár perccel később…

Hello Yellow! - mondja az ismeretlen szerző, amikor Dia beszambázik a villa főbejáratán.

Első benyomások Norbi részéről: 

"Arca szép, mondjuk van rajta vagy hat kiló vakolat."

Dia érzései Norbiról:

"Megéreztem azt a szikrát, ami arra imponált (!!!) teljesen, hogy végig tudom vinni vele a játékot, sőt még akár több is lehet."

 

Megszólal a tablet, tehát levél jött. Első feladat, hogy gyorsan le kell rendezni, hogy ki kivel hál. Egyszerű ez, mint a szorzótábla, franciska Tomival, Dia Norbival, Andika Bencével.

Igaz Bence a legnagyobb dumagép, mégis kevés szó esett róla, hát tessék, itt a rövid és tömör véleménye Andika testi adottságairól:

"Megbimbóznám!"

Jön a buli, amiről egy gyors montázst látunk csak, és egy hirtelen elemzést Norbitól: Bence nagyon bekarmolt, ami többeknek nem tetszett. DÖBBENET! Minden társaságban van egy ilyen túlmozgásos figura, aki nem bírja a piát, de úgy nyakalja a szeszt, mintha nem lenne holnap. Hát itt Bence viszi ezt az áldásos szerepet. Ahogy Norbi mondja:

Indokolatlan Petőfi az egész ember.

És meg is érkezik az első köpönyegforgatás.

Norbi Diának: "Úgy jöttem be, hogy nem akarok komoly kapcsolatot, de veled lehet, hogy több is lesz."

Ugyanez a riportban kicsit később: "Diát nem nagyon engedném ki a kezeim közül, de van egy olyan mondás, hogy az új mindig jobb."

Tomi és Franciska a tablet áldásával elmehetnek egy randira, ahol ingyen masszázst kapnak. Nem is ez a lényeg, hanem a hazatérés: Tomi megvicceli a többieket, és csak egyedül megy be a villába. Mindenki bekajálja a kamu sztorit, hogy Franciskának fel kellett adnia a játékot, amikor aztán kiderül, hogy csak nettó Sas-kabaré az egész, akkor Dia sírva fakad és megkönnyebbülve ölelgeti Franciskát. Bence ugyanígy örvendezik. A többiek is pilláznak egy ideig, de csak azon, hogy valakit két nap után kipaterolhatnak a játékból.

Megint leszáll az est, így a bulimotor berüffen. Bence újfent teszi az agyát és a kidolgozott felső- és altestét Franciskának. Ezen Tomi látványosan berág. Aztán hirtelen mindenki azt hiszi, hogy ez egy telefon, amibe bele kell szólnia. Norbi, Dia, Andi, mindenki kifejti a véleményét, de konszenzus egy szál se. Az este Bence one man show-jával zárul, ahogy a lépcső aljában a villa összes kotonjával a kezében kijelenti, hogy ezt most mindet felhúzza. Pont nem izgatja a többieket. 

Másnap a pasik elmehetnek a tengerpartra héderezni, ahol nagy valószínűséggel felbukkan majd valakinek az exe, hisz ez a műsor lényege, ugye. Dia nem aggódik.

"Jöhet ide bármilyen nő, nem hiszem, hogy én annyira okádék lennék, hogy Norbi mást válasszon. Még ha egy fullos patika csaj jön be, akkor se"

mondja ő. Aztán, hogy ez miként alakul, az majd kiderül.

Folyt. köv.