Jay és Néma Bob a Flash - A Villámban!

axn-flash-guests-1600x900

"Betépett" vendégszereplők a sorozatban!

Ez a hír biztosan örömet okoz a sorozat valamennyi rajongójának: a Flash - A Villám negyedik évadjának 17. epizódját Kevin Smith rendezi! Smith a rajongók nagy örömére a második évad óta rendezett epizódokat. A régóta nagy képregényrajongó Smith rendezései a Flash - A Villám történetében igazi közönségsikernek bizonyultak, ráadásul az általa rendezett részekben gyakran a saját kézjegyét is rajta hagyja. Smith első Flash-epizódjában párszor kameózott régi nagy barátja és munkatársa, Jason Mewes is.

(Dimension Films)

Most úgy néz ki, hogy Mewes még egyszer feltűnik majd a sorozatban, ezúttal Smith-szel az oldalán. Mind Smith, mind Mewes biztonsági őrt alakít majd a Smith által rendezett epizódban, amely „Null and Annoyed” címen fut.

(The CW)

Mewes és Smith gyakran szerepeltek együtt Smith filmjeiben Jayként és Néma Bobként, a két kissé ütődött fűdílerként. Smith első filmjében, a Shop-stopban még csak háttérszereplők olyan népszerűségre tettek szert a rajongók körében, hogy végül a Jay és Néma Bob visszavágban ők lettek a központi figurák, ezzel pedig ugyanabba az univerzumba terelték a korábbi filmeket is. Míg Smith azt mondja, nem kifejezetten Jayt és Néma Bobot alakítják a Flash - A Villámban. Azt mondja, Mewesnek jutott az összes dialógus, míg ő... nos, csendben marad. Nem erősítették meg, hogy vajon Mewes ugyanazt a karaktert játssza-e, akit a második évadban: egy férfit, aki a Big Belly Burger gyorskajáldára panaszkodott, mielőtt végignézte, ahogy Girder totálkárosra töri az anyja autóját.

(Dimension Films)

Még jó, hogy be tudta fejezni az epizódot még jóval azelőtt, hogy nemrégiben majdnem halálos kimenetelű szívrohamot kapott. Amíg lábadozik, jó lesz a rajongóknak látni a Flash - A Villámban a VIASAT3-on!