Flúgos Futam 1. rész recap

ff-1resz-1600x900

Könnyű a csokit enni otthon, ugye?

Október 17-én debütált Magyarország egyedülálló autós valóságshow-ja, melyben Winkler Róbert és Bazsó Gábor vezetésével párosok versenyeznek a "kincskereső" ámokfutásban az ötmilliós főnyereményért.

A Flúgos Futam nem egy egyszerű autóverseny, hanem komoly teszt is, hiszen a versengő párok hosszú időn át egy autóban lesznek összezárva. Nem elég, hogy napi szinten több száz kilométert vezetnek és nehéz erőpróbákat állnak ki, szigorúan tilos tömegkommunikációs eszközöket igénybe venniük a tájékozódáshoz. Aki pedig nem teljesít jól, a nap végén kíméletlenül ki is eshet.

NÉZD VISSZA A FLÚGOS FUTAM ELSŐ EPIZÓDJÁT A VIASAT PLAYEN!

Alább az első epizódból választottunk három jellemző pillanatot, és ha még nem csekkoltad a bemutatkozó videókat, ismerd meg a párosokat most:

Zsófi és Viktor (mindketten modellek) a legcukibb páros, átjön folyamatosan, hogy tényleg szeretik egymást:

A narancs csapatban Zsanett kissé háttérbe szorult, Máté - bár jogsija nincs - előszeretettel osztotta az észt neki navigáció közben:


Kaszkadőr/Bármixer Jánosnál is elszakadt a cérna, mikor párja, Márti percek alatt kipurcant az akadálypályán, de később bocsánatot kért, Márti pedig poénra vette a dolgot:

 

NÉZD VISSZA: A FLÚGOS FUTAM ELSŐ EPIZÓDJA A VIASAT PLAYEN!