Flúgos Futam 4. rész recap

ff-recap4-1600x900

Petra és Josie hiába küzdöttek.

Október közepén debütált Magyarország egyedülálló autós valóságshow-ja, melyben Winkler Róbert és Bazsó Gábor vezetésével párosok versenyeznek a "kincskereső" ámokfutásban az ötmilliós főnyereményért. A Flúgos Futam nem egy egyszerű autóverseny, hanem komoly teszt is, hiszen a versengő párok hosszú időn át egy autóban vannak összezárva. Naponta több száz kilométert vezetnek és nehéz erőpróbákat állnak ki, szigorúan tilos tömegkommunikációs eszközöket igénybe venniük a tájékozódáshoz.

NÉZD ÚJRA A FLÚGOS FUTAM EPIZÓDJAIT A VIASAT PLAYEN!

A párok közötti kapcsolatot kőkeményen próbára teszik a kihívások - nem elég, ha valaki jól vezet, ügyesnek is kell lenniük, és cérnával is bírniuk kell. A viták és veszekedések elkerülhetetlenek - ez az alábbi gifekből is szépen kiderül.


Csilla és Lóri között az okozott komolyabb feszkót, hogy a srác rá mert csodálkozni arra, hogy a barátnőjének fogalma sincs róla, mi az a minaret. A lány annyira kiakadt a kritikán, hogy amikor felvették hét celebstopposát, Voksán Virágot, azaz DJ Flowert, vészjósló hangon utalt rá, hogy nem feltétlen a sráccal képzeli el a jövőjét. Kérdés, hogy ez Lórit mennyire hatotta meg...


A térképolvasás szinte minden párnál állandó feszültségforrás - ebben a témakörben rendszeresek a balhék a játékosok között. A kék csapat párosának idegrendszerét is próbára tette a dolog - szerelem ide, vagy oda, egy kis üvöltözést náluk is okoztak a tájékozódásbeli nehézségek.


Persze olyan is van, hogy a megpróbáltatások közelebb hozzák egymáshoz a feleket, és némi nyomás alatt egy pár még jobban összekovácsolódik. Petra és Josie legalábbis így volt vele, és derekasan, vállvetve küzdöttek a szabadulószobás feladatnál. Sajnos azonban még ez is kevésnek bizonyult a továbbjutáshoz, és ebben az epizódban a piros csapat búcsúzott a játéktól.

CSEKKOLD A PÁROSOK BEMUTATKOZÓ VIDEÓIT A VIASAT PLAYEN!