Flúgos Futam recap -7. rész

ff-107-cikk

Kifogott a zöld csapaton a "köcsög, hegyes vidék"

Október közepén debütált Magyarország egyedülálló autós valóságshow-ja, melyben Winkler Róbert és Bazsó Gábor vezetésével párosok versenyeznek a "kincskereső" ámokfutásban az ötmilliós főnyereményért. A Flúgos futam nem egy egyszerű autóverseny, hanem komoly teszt is, hiszen a versengő párok hosszú időn át egy autóban vannak összezárva. Naponta több száz kilométert vezetnek és nehéz erőpróbákat állnak ki, szigorúan tilos tömegkommunikációs eszközöket igénybe venniük a tájékozódáshoz.

NÉZD ÚJRA A FLÚGOS FUTAM EPIZÓDJAIT A VIASAT PLAYEN!

A verseny vége egyre és egyre közelebb van, minden bent maradó pár egyre közelebb és közelebb kerül a lehetséges győzelemhez, és ezzel együtt persze a feszültség és a versenyszellem is egyre nő. Erre az egyik legélőbb példa a fehér csapat Csillája: valószínűleg ő az első nő a világtörténelemben, aki azért kapott kisebb hisztirohamot, mert a pasija arra kérte, hogy beszéljen az érzéseiről.


A kék csapat Annája Szlovéniában villantott nagyot - na, nem úgy, viszont a nyelvtudását nagyon ügyesen bemutatta, ezzel is bizonyítva sokoldalúságát. Végül is nem minden szempillasztájlisztról mondható el, hogy lovasíjászkodni is tud, és három nyelven beszél. Menő!


Zipline-ozás közben viszont a kódolvasás helyett inkább a sikoltozásra koncentrált, de ez nem csoda, hiszen tériszonya van, ráadásul még köd is volt. Szerencsére Ádám sikeresen abszolválta a feladatot.


A lány viszont mindenképpen dícséretet érdemel, hiszen magasságfóbiáját legyőzve, szintén sikítva ugyan, de bátran vetette magát a vízbe a hídról, bár az akció előtt azért hangott adott a félelmeinek.


Sajna a zöld csapat Anikója ezt a feladatot nem tudta teljesíteni: a "köcsög, hegyes vidék" kifogott rajta, és nem volt hajlandó "beleszökni" a vízbe a magasból - ezért végül ők búcsúztak el a versenytől.

CSEKKOLD A PÁROK BEMUTATKOZÓ VIDEÓIT A VIASAT PLAYEN!