Már az első randin összevesztek

ff-zold1600-900

3 dolog, amit tudnod kell a Flúgos Futam Zöld csapatáról. 

Október 17-én debütált Magyarország egyedülálló autós valóságshow-ja, melyben Winkler Róbert és Bazsó Gábor vezetésével párosok versenyeznek a "kincskereső" ámokfutásban az ötmilliós főnyereményért. Ismerd meg a Flúgos Futam Zöld csapatát, azaz Anikót és Robit közelebbről!


NÉZZ FLÚGOS FUTAM VIDEÓKAT A VIASAT PLAYEN!


Mit kell tudni róluk?

Robi menő befektetési vállalkozó, Anikó pedig háztartásbeli - ez nála házimunka helyett leginkább állandó vásárlásban merül ki, mert tisztaságmániás férje reggel szinte azonnal a porszívó után nyúl, és kényszereresen takarít, mos és mosogat. A neten ismerkedtek meg - Robi nagyjából 15 évet élt Amerikában, Kanadában és Franciaországban, Anikó pedig Erdélyből, Kézdivásárhelyről származik. A páros mindkét tagaja elég makacs természet, gyakorlatilag hobbi szinten veszekszenek- már az első randevújukon is balhéztak. Tájékozódásban egyébként érdekes módon a női fél a jobb, Robinak nemigen megy a térképolvasás.

Tények a csapatról

1. Robi táskákkal és cipőkkel jutalmazza shoppingmániás feleségét, aki nem csak ilyesmire szeret pénzt költeni, hanem optikai tuningra is - már háromszor növeltette meg szilinkonmellei méretét.

2. A 12 évvel idősebb Robi az ágyban, konkrétan szex közben kérte meg jövendőbelije kezét. Anikó szerencsére igent mondott, és jól is tette, mert Robi elég bosszúálló típus.

3. Robi bevállalós, imádja a kalandokat, Anikónak viszont van némi tériszonya és klausztrofóbiája is. Kettejük közül ő a nyugodtabb, emellett nagyon kötőik a családjához, állandó honvágya van, bárhol is éltek, miatta végül mindig haza kellett költözniük.