Válókereset volt a karácsonyi ajándék

ff-turkiz1600-900

3 dolog, amit tudnod kell a Flúgos Futam türkiz csapatáról.

Október 17-én debütált Magyarország egyedülálló autós valóságshow-ja, melyben Winkler Róbert és Bazsó Gábor vezetésével párosok versenyeznek a "kincskereső" ámokfutásban az ötmilliós főnyereményért. Ismerd meg a Flúgos Futam Türkiz csapatát, azaz Tamarát és Krisztiánt közelebbről!


NÉZZ FLÚGOS FUTAM EPIZÓDOKAT A VIASAT PLAYEN!


Mit kell tudni róluk?

Exházaspár - tíz év van köztük Tamara javára, mind a ketten fodrászok, van egy 8 éves fiuk is. Hol együtt vannak, hol külön, rengeteget veszekszenek - nem csoda, mert Krisztián anno félrelépett, Tamara pedig elég féltékeny típus. Szerencsére versenyzés közben kompromisszumképesek. Tamara úgy gondolja, ez a verseny segít majd abban, hogy együtt töltsenek egy kis időt, és dűlőre jussanak egymással kapcsolatban.

 

Tények a csapatról

1. Krisztián imádja az extrém sportokat, motorozik (három balesete is volt), Tamara viszont nyugisabb, inkább a családdal szeret foglalkozni, és kicsit nehezen viseli azt, hogy az exférje állandóan irányítani akarja. Ennek ellenére láthatóan érez valamit a pasi iránt.

2. Tamara vegetáriánus, nagyon finnyás és válogatós, és igazából csak azért eszik, mert néha muszáj. Retteg a madaraktól, és attól is parázik, hogy leugorjon valahonnan - de csak azért, mert még nem próbálta.

3. A válókeresetet Tamara a karácsonyfa alatt adta át Krisztiánnak egy borítékban, de még mindig szexelnek néha - az is lehet, hogy a játék újra összekovácsolja őket, és egy párként távoznak a versenyből.