Vigyázat, vad ló a kormánynál!

ff-feher1600-900_0

3 dolog, amit tudnod kell a Flúgos Futam Fehér csapatáról.

Október 17-én debütált Magyarország egyedülálló autós valóságshow-ja, melyben Winkler Róbert és Bazsó Gábor vezetésével párosok versenyeznek a "kincskereső" ámokfutásban az ötmilliós főnyereményért. Ismerd meg a Flúgos Futam Fehér csapatát, azaz Csillát és Lórit közelebbről!


NÉZZ FLÚGOS FUTAM VIDEÓKAT A VIASAT PLAYEN!


Mit kell tudni róluk?

A dinamikus páros két évvel ezelőtt gabalyodott össze egy szórakozóhelyen, és három hónap után össze is költöztek. Lóri futárként dolgozik, Csilla jelenleg otthon van - párja szerint igazi életművész, aki igazából nem szereti a munkát. Már háromszor szakítottak, leginkább a lány temperamentuma miatt - Lóri azt mondja, a kihívás miatt van vele, mert kicsit olyan, mint egy vad ló, akit be kell törni. Csilla intuitív és az érzelmei vezérlik, Lóri pedig erős bástyaként áll mellette logikus gondolkozásával, türelmével és megfontoltságával. A veszekedéseik is általában azonos forgatókönyv szerint zajlanak: a fiú megvárja, míg a hirtelen haragú lány kitombolja magát, és lenyugszik.

Tények a csapatról

1. Csilla a volán mögött meglepő módon nyugisabb, és halálra idegesíti, mikor párja jaszkarizik, ami konfliktusforrás közöttük. Lóri cserébe szuperül tájékozódik, és meglehetősen életrevaló figura - több van benne, mint ami elsőre látszik.

2. Igazán sportos páros, együtt járnak edzeni, nem félnek semmitől, és a győzelem érdekében szinte bármit hajlandóak bevállalni. Nagy tervekkel érkeztek, és nyerni akarnak, különösen Csilla.

3. Csilla különös ismertetőjele, hogy kézzel-lábbal beszél, mindig eljátssza, amit mond, és heves gesztikulációja miatt nagyon vicces tud lenni. Egymás mellé téve őket a kicsit lassabb Lórival igazán szórakoztató párost alkotnak, őket nézve nem lehet unatkozni.