A Top5 legbizarrabb oldal Gerard Butlerről

Gerard Butler / Getty Images

Az internet számos csodát rejt

Július 4-én hétfő este debütál a Viasat3-on a Gamer - Játék a végsőkig című virtuális valóság kérdéseit feszegető remek akciófilm Gerard Butlerrel, amit minden rajongó figyelmébe ajánlunk. Az alábbi oldalakat szintén, főleg azoknak, akiknek nincs idejük, hogy az internet legsötétebb bugyraiba merüljenek alá. Íme az 5 legfurcsább Butler rajongói oldal és csoport, ami jelenleg elérhető:


Nutella Gerard Butleren

Bár az oldal 3 éven át működött, mindössze pár képet posztoltak Gerryről, ezek egyikén sem szerepelt Nutella a borítón kívül. Semmitmondó aktivitásuk ellenére mégis 6130 fant gyűjtöttek. Nem kétséges, egy jó névvel bármit el lehet adni.


Jézus szereti Gerard Butlert

A keresztény csoport tagjai mind Gerry-rajongók, akik nem csak beszélgetnek a színészről, imákat is mondanak érte és reménykednek, hogy semmi komolyabb problémába nem ütközik karrierje során. A 17 fős csoport 2007 óta aktív.


Gerard Butler szakálla

A színész arcszőrzete annyira egyedi és markáns, hogy saját FB-os rajongói csoportot kapott, mely 68 tagot számlál. Itt lehet csatlakozni. Szakállas képek posztolásán kívül nincs sok aktivitás, bár vicces idézeteket is kitesznek néha.


Gerard Butler megtermékenyít puszta érintéssel

Hivatalosan nem sorolható az oldalak közé, mivel egy mindössze 16 tagot számláló nyílt csoportról van szó. 2006-tól 2011-ig tartó működésük során azonban megszámlálhatatlan szexi képet posztoltak a színészről.

 


A Gerard Butler Csajszik

Egy elképesztően lelkes rajongói oldal, 6171 lájkolóval és egy tekintélyes honlappal (a szerkesztői gárdát különösen ajánljuk megtekintésre). A közösség célja a leírás szerint támogatni Gerardot és egymást. Mindezt fotók és hírek posztolásával teszik 2005 óta.


Ha a hivatalos rajongói Facebook oldalt keresed, ide kattints: a fanok száma már meghaladta a 3.5 milliót. A filmet pedig ne hagyd ki július 4-én este a VIASAT3-on!