5 dolog, amint nem tudtál a Halálos iramban-filmekről

fastend

Fogadjunk, hogy meg tudunk lepni!

Lehet, hogy hatalmas Halálos iramban-rajongó vagy, és betéve tudod a sorozat összes filmjének összes fontos jelenetét és poénját - ennek ellenére mégis úgy gondoljuk, van pár apróság, amivel még bővídheted az ismereteid bizonyára igen széles tárházát.

Olvass tovább - csak pár apróság, de biztosan tetszeni fog!

Bár a vásznon Michelle Rodriguez és Jordana Brewster is remekül mutatott a volán mögött, a valóságban az első film előtt egyiküknek sem volt jogsija. Hoppá!

Mivel eleinte nem lehetett tudni, hogy Vin Diesel időbeosztája megengedi-e, hogy a színész szerepeljen a franchise második részében, a mozihoz két forgatókönyv készült. Az egyikben szerepelt az általa alakított Dominic Torretto, a másikból viszont teljesen kimaradt.

A 2013-ban, autóbalesetben elhunyt Paul Walker nem csak a vásznon imádta a gyors kocsikat, hanem a privát életében is. Jó pár versenyautó állt a garázsában, és a forgatások során csak nagyon ritkán vette igénybe kaszkadőrök segítségét.

Hobbs ügynök szerepét eredetileg egy idősebb, szikár, Tommy Lee Jones-szerű színésznek szánták. Vin Diesel a Facebookon látott egy rajongói kommentet, amely arról szólt, mennyire jó lenne őt Dwayne Johnsonnal egy filmben látni - így végül a rendezővel, Justin Linnel úgy döntöttek, ő fogja alakítani a karaktert.

Michelle Rodriguez hiába alakította remekül Letty Ortizt, bizonyos dolgokat még ő sem tudhatott a karakterről - például számára is csak az első vetítésen derült ki, hogy a lány végül túlélte a franchise ötödik részét.