Tudtad? A legjobb epizódok ebben az évadban mentek

fr-2-top5

Jóbarátok: A fanok kedvencei újra a tévében

Nézettségi adatok szerint minden idők 5 legkedveltebb Jóbarátok epizódjával a 2. évad büszkélkedik, nem véletlenül: Ross és Rachel se veled se nélküled kapcsolata simán elvitte volna önmagában az évadot, de szerencsére emellett az írók épp fénykorukat élték, a legjobb poénok és a legemlékezetesebb idézetek is ebből a korszakból származnak. Azt is örömmel jelentjük, hogy ez az évad a VIASAT3-on október 10-től minden hétköznap 19:35-től nézhető, alább a top5 lista, melegítésnek:

BAKIK, PLOTHOLE-OK ÉS VÁGÁSI HIBÁK - AMIT NEM VETTÉL ÉSZRE A JÓBARÁTOKBAN!

5. “A kínai szuvenír" (2. évad, 1. rész)

Az első évad cliffhangeres lezárása után mindenkit érdekelt, hogy folytatódik a szerelmi történet: Rachel kimegy Ross elé a repülőtérre, hogy végre felfedje érzéseit Ross előtt, de megdöbbenve tapasztalja, hogy Rossnak új barátnője van, Julie.

Nézőszám: 32.095 millió

4. “Russ felbukkan” (2. évad, 10. rész)

Népszerű és sokszor újranézett rész, amiben Monica ismét Boldog Bobbyval jár, akinek úgy tűnik, hogy gondjai vannak az alkohollal. Monica ezt szóvá teszi, és Bobby leszokik az ivásról. Csak ezután már egyáltalán nem vicces… és nem is boldog. Rachel Russ-szal randizik, aki a megtévesztésig hasonlít Rossra. David Schwimmer parádésan hozta a két szerepet.

Nézőszám: 32.402 millió

3. “Ross és Rachel…tudjátok” (2. évad, 15. rész)

Szintén rekordnézettséget hozott, mikor Ross és Rachel először szexeltek. A bűvős éjszakának Ross munkahelye, a múzeum adott helyet, ahonnan a történtek ellenére sem rúgták ki. Egy kis protekció csodákra képes!

Nézőszám: 32.868 millió

2. “A lista” (2. évad, 8. rész)

Még mielőtt újra összejöttek volna, Ross döntéshelyzetbe kényszerülve egy pro és kontra listát készített Rachelről és Julie-ról, akivel az évad elején jött össze. Mikor ez Rachel tudomására jut, (érthető okokból) elutasítja Rosst.

Nézőszám: 32.903 millió

1. “A családi videó” (2. évad, 14. rész)

Lista ide vagy oda, Rachel a felbukkanó családi videónak - melyben kiderül, hogy Ross már a középiskola óta imádja - nem tud ellenállni. A nyolcvanas évek hajait és ruháit kifigurázó visszatekintés (mely aztán több későbbi epizódban is előjött) mellett a nagy egymásra találás miatt is a fanok egyik kedvence lett ez az epizód.

Nézőszám: 33.597 millió



+1. “A szuperkupa után” (2. évad, 12-13. rész)

Az évadzárók jók, ha valakit meg lehet ölni, vagy teherbe lehet ejteni egy jó kis cliffhangerrel. Ha viszont nincs ilyen, akkor egy dolgot tehetnek a készítők: a Super Bowl kupa után időzítik a premiert. A rekordnézettséget hozó duplaepizód így kicsit kilóg a sorból, de a statisztika kedvéért muszáj megemlékeznünk róla.

Nézőszám: 52.925 millió