A Rólunk szól még John Mayert is megríkatta

this-is-us

 A férfiak szemébe is könnyeket csal a sorozat.

A Rólunk szól (This is us) villámgyorsan a tévézők szívébe lopta magát a tengerentúlon is, és a hírességek között is hamar szerzett magának rajongókat.

10 DOLOG, AMIT NEM TUDTÁL MILO VENTIGMILIA-RÓL

John Mayer is azonnal a Jack, Rebecca és az ikrek sztorijának hatása alá került.Az első epizód után Twitteren tette közzé, hogy mennyire bejött neki, amit látott. 

"Épp most néztem meg a Rólunk szól első részét, és teljesen rákattantam. Bőgök, és rajongó lettem." - osztotta meg mindenkivel. Két perc múlva pedig tovább áradozott.

"A következő részek közben le sem fogom törölni a könnyeimet. Csak hagyom, hogy az elsők utat csináljanak egy nagyobb, hömpölygő áradatnak."

A sorozat Rebeccája, Mandy Moore vissza is írt Johnnak, hogy mennyire örül, hogy bejön neki a Rólunk szól, mire a rockzenész azt válaszolta, hogy egy igen nagy "felelőtlenségre" készül: egy repülőút alatt fog megnézni egy részt, vállalva ezzel még a nyilvános pityergés kockázatát is.

Úgy látszik, a sorozat részeit tényleg senki sem bírja ki pityergés nélkül - fogadjunk, hogy te sem! Tegyél egy próbát az új részekkel szombatonkét 18.05-től a VIASAT3-on!

(Fotó: Getty Images)