Stíluspárbaj Lakatos Márkkal

Stíluspárbaj Lakatos Márkkal

Tartalom

Imádsz shoppingolni? Azt mondják jó ízlésed van? Határozott véleményed van arról, hogy kinek mi áll jól? Akkor itt a Te műsorod!

Stíluspárbaj Lakatos Márkkal címmel újra indul a stylistguru stílustanácsadó műsora a Sony Max-on és a VIASAT3-on.

Minden héten öt divatőrült játékos bizonyíthat, hogy az ő stílusa a legtrendibb és legizgalmasabb. A műsor sok újdonságot tartogat. A házigazda ezúttal egy váratlan csavarral könnyítheti vagy éppen megnehezíti a versenyzők dolgát, így minden héten egy játékos előnyhöz, egy viszont hátrányhoz jut. A cél lehet a csábító idomok hangsúlyozása vagy éppen tíz évvel fiatalabbnak kinézni a kifutón, esetleg vadító szettet összeállítani a karácsonyi partyra! Továbbra is a szerencsén múlik, hogy ki mennyi pénzt költhet. A szereplők a játék elején borítékot húznak és 50-200 ezer forint közötti összegből sáfárkodhatnak.

„Akkor születnek jó dolgok, ha nyitottan kísérletezünk. A vásárlást egy nagy játéknak kell felfogni, el kell felejteni a ‘jaj, vennem kell valamit’ stresszes érzést és át kell adni magunkat az önfeledt szórakozásnak.” – meséli Márk izgatottan az új műsor előkészületei kapcsán.

A megújult műsor díszlete izgalmas, színes, gigantikus és látványos, így nem csak Lakatos Márk stílustippjei kerülnek megújult formában a képernyőre, hanem a versenyzők is egy igazi divatmogul főhadiszállásán találják magukat.

A műsor zárásaként a versenyzők külön-­‐külön bemutatják az általuk összeállított szetteket és kíméletlenül pontozzák egymást, Márk pedig a hét utolsó műsorában értékeli őket. A legmagasabb pontszámot elérő, vagyis a legstílusosabb, legegyedibb vagy éppen legvagányabb ruhaköltemény befutója minden héten 200.000 Ft értékű vásárlási utalványt nyer, hogy tovább shoppingolhasson kedvére.

Kövess minket