Ne te igazodj a konyhádhoz – igazítsd magadhoz a konyhádat!

Ide süss! – Ünnepi kihívás

Emlékszel még azokra az időkre, amikor az ember elment hűtőt venni, és mindegyik készülék egyforma volt? Ma már a gyártók arra törekednek, hogy minden igényhez és stílushoz számtalan lehetőség közül lehessen választani. Mert a konyha van érted, nem pedig fordítva!

Ahány ház, annyi szokás. Van, aki egész nap rohan, és csak akkor megy be a konyhába, ha muszáj. De van olyan is, hogy az egész ház központja a konyha, mert minden fontos dolog ott történik – a közös vacsorától a nagy beszélgetésekig. Bármelyik csoportba is tartozol, meg fogsz lepődni, hogy hány olyan megoldást fejlesztettek már ki, ami megkönnyíti az életed, és olyanná varázsolja a konyhádat, amilyenné csak szeretnéd!

A Te konyhád – a Te stílusod

A divat és a dizájn szerelmesei mindig naprakészek a legújabb trendekkel, amelyeket a lakberendezésben is bátran lehet alkalmazni! A minimalista stílus az Instagramon is hódít – miért ne vihetnénk be a konyhába is?

Az egyszínű, fehér felületek, vagy akár a fekete-fehér megoldások nemcsak modern és trendi külsőt kölcsönöznek a konyhának, hanem optikailag is tágasabbnak tűnik tőle a tér. Ráadásul igazán napfényes, világos lesz tőle a helyiség. Ebbe a stílusba illeszkednek a Candy beépíthető konyhai eszközei, amelyek tükörsima, fehér felületükkel tökéletesen belesimulnak a konyhabútorba. Nyugodtan felejtsd el a kiálló gombokat és tekerőket, amelyekhez elég egyszer hozzányúlni főzés közben maszatos kézzel, és soha többet nem lesznek már hófehérek! A Candy beépíthető mosogatógépein kívülről csak a fogantyú látszik, semmi más, így elegáns látvánnyal kényezteti a szemet. A minimalista dizájn követő hűtőkön, pedig még fogantyú sincs, így egyetlen mozdulattal letörölhetők és tisztává varázsolhatók.

A retró szerelmeseinek

Imádod a 70-es évek rikító színeit? Vagy csak bevállalnál valami merészet, amit aztán büszkén mutogathatsz a vendégeidnek? Bizony, ma már a konyhában is lehetsz egyedi. Ha unod az egy kaptafára készülő mikrókat, újíts be egy egyedi dizájnú Candy darabot, és arasd le a babérokat! Az egyedi, lekerekített dizájnú grillező funkciós mikró, mintha egyenesen egy 80-as évekbeli sci-fiből lépett volna elő. Ráadásul a fehér és fekete mellett választhatod méregzöld vagy narancssárga színben is! Jó hír a retró stílus rajongóinak, hogy a régimódi dizájn mögött a legmodernebb technológia lapul!

Modern, de egyszerű konyha a pörgős életet élőknek

Ha szeretsz pörögni, és minél kevesebb időt töltenél a konyhában, akkor örökké hálás leszel a mosogatógépednek! A nagyobb készülékek előnye, hogy csak ritkán kell őket elindítani, így akár több napot is eltölthetsz anélkül, hogy a mosogatással kellene foglalkoznod! A Candy legnagyobb mosogatógépei 16 terítéket képesek egyszerre elmosni, ráadásul a legújabb modellek már wi-fi csatlakozással rendelkeznek, így akár távoli vezérléssel is elindítható a program. Be sem kell tenned a lábad a konyhába, miközben mosogatsz – jól hangzik, nem?

Aki nem annyira szeret főzni, annak érdemes minél nagyobb hűtőszekrényt beszerezni, hiszen ha ritkábban főzöl nagy adagokat, akkor nagyon fontos az eltarthatóság. A Candy szabadonálló és beépíthető hűtőszekrényei rugalmasan alakítható belső térrel rendelkeznek, így bármilyen igényhez és életstílushoz illeszkednek. A Total No Frost Circle + technológiának és az állítható polcoknak és ajtópolcoknak köszönhetően rendkívüli szabadságot biztosít az ételek elhelyezését illetően. Ráadásul egyedi, okos csatlakozási megoldásokkal és intelligens funkciókkal rendelkeznek, amelyek leegyszerűsítik a konyhai teendőket. Ha pedig extrákra vágysz, a modern életérzés elmaradhatatlan kelléke: egy borhűtő, mellyel tökéletes hőmérsékleten tarthatod a nedűket anélkül, hogy azzal kellene foglalkoznod, hogy mi lesz a hűtődben tárolt ételekkel.

Kis konyha – kis gond?

Akinek csak néhány négyzetméteres a konyhája, az tudja, milyen kihívás belepakolni egy sütőt, főzőlapot és mosogatógépet úgy, hogy a szekrényeknek is legyen hely, a mosogató is elférjen, és nem mellesleg, még meg is lehessen fordulni odabent. Sokan azt a kompromisszumos megoldást választják, hogy lemondanak a mosogatógépről, és inkább bevállalják a sokszor végeláthatatlannak tűnő mosogatást.

De miért kéne kompromisszumokat kötnöd a saját kohádban? A Candy épp a helytakarékosságra fejlesztette ki a Trio minikonyháit. A Trio készülékben egy készülékben található a sütő, a főzőlap, és a mosogatógép is – és mindez nem foglal nagyobb helyet, mint egy hagyományos tűzhely! A Trio legalsó szintjén található a mosogatógép, középen a sütő – hiszen itt fontos, hogy sütés közben be tudjunk kukucskálni –, legfelül pedig a főzőlap, amely lehet kerámia főzőlap, vagy hagyományos, gázzal működő is.

Lehet, hogy itt az idő átrendezni a konyhát?