Az Antenna Group és a Jooble közös álláskereső platformmal támogatja az ukrán menekülteket

antennagroup.jpg

Egy év telt el Ukrajna inváziója óta, de a segítségre most is szükség van, az otthonukat elhagyni kényszerülők támogatása pedig fontosabb, mint valaha. Az Antenna Group fő médiapartnerként segít felhívni a figyelmet a Jooble “Segítsünk Ukrajnának” ügyére és speciális álláskereső platformjára. Az ukrajnai központú Jooble azzal a céllal indította el a kezdeményezést, hogy segítsen munkát találni az Ukrajnát elhagyóknak Európa országaiban. A 150 milliós globális közönséget elérő Antenna Group teljes portfóliójával támogatja az álláskereső oldalt, beleértve a TV és rádiócsatornákat, illetve online felületeket.

Az Antenna Group és a Jooble közös kezdeményezése a potenicális álláskeresőket és munkáltatókat köti össze a https://helpukrainians.jooble.org/ oldalon. A speciális microsite azért jött létre, hogy felgyorsítsák a munkakeresési folyamatot az ukrán menekültek számára.

Az Antenna Group továbbra is számos szervezetet támogat, hogy segítsenek az ukrán háborúban érintetteknek. A Görög Vöröskereszttel való hosszú távú együttműködés keretében a vállalat gyógyszer- és élelmiszer adománygyűjtést szervezett azokon a területeken, ahol működik, kiemelten a közép-kelet-európai régióban, az Ukrajnával szomszédos országokban. A Román Vöröskereszt “Egyek vagyunk” jótékonysági koncertjén – amelynek az Antenna csoporthoz tartozó Kiss FM volt a médiapartnere – pedig több mint 900 000 eurót gyűjtöttek össze a szervezetnek.

“A háború kitörése óta nagyon fontos volt számunkra, hogy az azonnali segítségnyújtás mellett – amelyet a jótékonysági kezdeményezésekkel tudtunk biztosítani – egy olyan megoldást találjunk, amivel közvetlenül, még hatékonyabban tudjuk támogatni az érintetteket. Úgy döntöttünk, hogy a Jooble-lel, egy ukrajnai központú céggel dolgozunk ezen együtt, akik a háború kitörése óta elképzelhetetlenül nehéz körülmények között dolgoznak. Az Antenna Group célja, hogy támogassa az ukrán rászorulókat és segítse az integrációjukat azokban az országokban, ahova menekülni kényszerültek” – mondta Adam Theiler, az Antenna Entertainment CEE előfizetéses TV üzletágának ügyvezetője.

“Az Antenna Group régóta vesz részt jótékonysági kezdeményezésekben és kínál segítséget ott, ahol arra szükség van – most a teljes médiaportfóliónkat rendelkezésre bocsájtjuk, hogy segítsünk az ukránoknak ebben a nehéz időszakban. Büszkén ajánljuk fel az eszközeinket Görögországban és mindenhol, ahol működünk, és egységesen Ukrajna mellett állunk” –  tette hozzá George Levendis, az Antenna Group Greece ügyvezető igazgatója.

Izgatottak vagyunk az együttműködés miatt, és hisszük, hogy ez a közös kezdeményezés felhívja az európai munkáltatók figyelmét azokra az ukrán menekültekre, akik dolgozni és értéket teremteni szeretnének az országokban, ahol menedéket biztosítottak nekik. A munka mindenki számára elengedhetetlen ahhoz, hogy értékesnek és teljesnek érezzék magukat a társadalomban, azoknak pedig, akik elképzelhetetlen nehészégeken mentek keresztül és az orosz invázió miatt kénytelenek voltak elhagyni Ukrajnát, ez most még fontosabb. Hálásak vagyunk az Antenna Group támogatásáért az álláskereső oldal népszerűsítésében – ahol minden elérhető munka megtalálható az ukránok számára –, és bízunk abban, hogy ez segíteni fog mindenkinek, aki dolgozni szeretne, bárhol is legyen Európában” – mondta Dmytro Gryn, a Jooble Job Aggregator vezérigazgatója.

Közös álláskereső platformmal támogatja az ukrán menekülteket az Antenna Group és a Jooble