Bridget Jones pont olyan, mint régen volt

axn-bj3-open

Csak most 11 évvel idősebb, gyereket vár, és nem tudja, kitől...

2001-ben láthattuk először a mozikban a kelekótya szingli, Bridget Jones (Renée Zellweger) történetét. 2004-ben a második rész is megérkezett, ám egészen mostanáig kellett várni arra, hogy a történet kiteljesedjen! Helen Fielding hősnője visszatér - az ügyetlen szőkéből időközben menő tévéműsor díjnyertes producere lett, aki már nem törődik a súlyával, nem cigizik, és az önismereti könyveket politikai irodalomra váltotta. Szakított Mark Darcy-val (Colin Firth) is, és a munkájára koncentrál... mígnem találkozik a szívdöglesztő amerikaival, Jack Quainttel (a Grace Klinikából ismerős Patrick Dempsey), aki elrabolja a szívét. És teherbe is ejti... vagy mégsem?

Bridget és Mark is újra egymásra talált egy rövid ideig, így könnyen lehet, hogy Darcy a gyermek apja. Ám semmi sem biztos, és mindkét férfi szeretné a babát... Klasszikus Bridget Jones, nem igaz? 

Már az előzetesből kiderül, hogy bár kicsit idősebb lett, Bridge nem lett sokkal bölcsebb - ez bizony még ugyanaz a lány és ugyanaz a történet, amit annak idején megkedveltünk.

Bridget Jones babát vár

Országos bemutató: 2016. szeptember 15. Bemutatja: UIP-Duna

Ez is tetszeni fog