Az impotencia közbeszól

200_elso_randi_s01e23_denes_ildiko

Félix és Zita csúnyán elásta magát Luca szemében, amint rajta kapta őket, hogy a rádióban smároltak. Egyik se tudta kidumálni magát ebből, mert a nyelves csók, azért nem nevezhető ártatlan kis semmiségnek, hiába próbált ezzel takarózni Zita. Ahogy a szexi doktornő, mint egy taknyos zsebkendőt eldobta Félixet, legalább úgy alázták meg most közös erővel Lucát. Ezen per pillanat a testvéri szeretet se segít.

De karma tette dolgát, mert a rádiós szupersztárra rájött valami durvább, hányós, ájulásos ételmérgezés. Míg ő a kórházban töltötte kényszerpihenőjét, addig Zita, mint egy wannabe remetelány a Bakony rejtekébe vonult el a gondok, a házasság és az anyja elől. Ez olyan jól sikerült, hogy nem csak saját magára és a lelki békéjére, hanem egy jóképű fiúra is sikerült rátalálnia. Közben Erik viszkivel és habos kakaóval próbálta gyógyítani a szerelmi bánat okozta sebeket, de leginkább csak az segített rajta, hogy a szintén orvosis, de mellékesen pultosként is dolgozó lány érdeklődőleg kokettált vele.

Lassan, de biztosan Luca is megkedvelte a nála 10 évvel fiatalabb hódolóját, aki nem mellesleg Zita vőlegényének unokatestvére. Sebaj, családban marad, ugye. Ahogy az a kis titok is, hogy Dénes két nekifutásból se talált kapuba Ildikónál, pedig nagyon igyekezett, hogy az élet minden területén stresszes felesége szexuális frusztrációját csillapítsa. Mivel ez nem jött be, ezért Ildikó úgy elgázolta a szomszéd macskáját, hogy a sokktól egyből lefejelte a kormányt.

A rádióban Roli vállalta magára a megmentő szerepet, hogy szerez szponzort. És sikerült is neki, de úgy, hogy ehhez kettesben el kellett utaznia Adéllal Nyíregyházára. Így, mint a titkos hódoló bevethetett mindent. Sikeresen feltornázta a haverja által vitt konditerem hirdetési büdzséjét, így az ünnepi hangulat hevében könnyebb is volt a főnökasszonnyal lefeküdnie. A kaland után az egy évre szóló hirdetést nem, de az együtt töltött éjszakát megbánva tért vissza Adél Budapestre. Előbbiről nagyban sunnyogott is Márk előtt.

Adél visszatérésével véget ért Karesz diktatórikus rémuralma is, ami idő alatt sikerült kikapcsolni a légkondit, csökkenteni a cafetériát, megrendszabályozni a fénymásoló használatát, és kirúgni Krisztát. Végül Simon által csak zsiráfnak hívott lányt sikerült visszavenni, és nem is gyakornokként, hanem szerkesztőként. Ezzel helyre állt minden, kivéve, hogy Félix nem tudott ellenállni a húsos fizetési csekknek, amit egy induló tévéműsor egyik házigazdájaként kínáltak fel neki. Lucában itt tört el megint valami, amikor már (megint) kezdte volna érzelmileg elengedni Félixet. 

Zita pedig akkor került egy pillanat alatt a mennyből a pokolba, amikor meglátta a bakonyi látképbe a luxusautóval befaroló anyját és vőlegényét, pedig pont a frissen megismert jóképű fiú karjaiba rohant volna, hogy ketten elautózzanak a spanyol naplementébe.

Mi lesz így most? Lehet, hogy a végén még Olga és Géza fog megházasodni Zita és Erik helyett?