Hol van a Happy End???

200_elso_randi_s01e60_luca_nogyogyasz

Luca összejön Márkkal? Esetleg Félixszel? Roli végül Adél mellett köt ki? Zita és Erik esküvője a legnagyobb rendben lemegy, sőt, még Olga és Géza is boldogan élnek, míg meg nem halnak? Egy tipikus sztori esetében ezekre többnyire igen lenne a válasz. De ez nem egy sablonos, mindennapi történet. Itt nincs naplamentében csókolózás.

Félix rájött, hogy nincs szüksége nőkre, ezért hatalmas kan bulit csap Pepe és Karesz társaságában. A közösségi nőgyűlölet persze ott ért véget, hogy a fiúk közös tetkót csináltattak, amivel kifejezték egymás iránt érzett macsós szeretetüket. Egy másik piázós alkalommal Félix viszont rájött, hogy valamiért mindig Lucára gondol. Ettől függetlenül a modelleket fotózó csajt vitte fel a lakására. Hiába, vannak dolgok, amik nem változnak.

Luca is rátalált a sokadik álmai pasijára, a nőgyógyászra, aki segített barátnőjének a szülésben. Csak kiderült, hogy a doktor úrnak a szexig volt izgalmas és érdekes Luca. Miközben bánatát megpróbálta jégkrémmel palástolni, megérkezett Márk, aki a maga romantikus módján felajánlotta, hogy ő szívesen lenne a gyerekei apja, mert szerinte menne nekik ez a szülősdi. Luca erre csak hebegni tudott, hisz egy ilyen ajánlatott már Félixtől is kapott, csak nem ilyen tapintatosan. Mire mondott volna valamit Luca, egy fontos hívást kap.

Zitának is megcsörrent a telefonja. Nem az álomesküvő közben érte a hívás, és nem is az új albérletbe való bebútorozás közben, amire Olga adott kölcsön. Erik legnagyobb szerencséjére nem egy akt fotózásra hívták menyasszonyát. Valami komolyabb dologról volt szó. Ildikó is lesápadt, amikor megkapta ugyanezt a hívást. A hívást, ami után mindenki egy kórház várójában izgult feszülten. Valami történhetett a nagy hegyi túrázás közben? De kivel? A hirtelen vakmerővé vált szelíd motorosnak, Dénesnek esett baja? Vagy régi barátjával, Rudival történt valami? Esetleg a spiclinek utánuk küldött Géza szenvedett balesetet?  

A 200 első randi második évadából kiderül, ahogy az is, hogy sikerült-e Gyurinak lebuktatnia magát a sok kamuzással, vagy meggyőzte egy verőemberrel a színészkedő barátját, hogy ne szórakozzon vele.