Luca álma valóra vált

200_elso_randi_s01e30_felix_lica_csok

Ahogy Félix mondaná: fiúk, lányok ez a pillanatkép nem Luca egyik lázálmából lett kiragadva. Ez bizony a megmásíthatatlan valóság. Luca és Félix csókolóztak végre. De ne szaladjunk ennyire előre! Nézzük, hogy mi mindennek kellett történnie, hogy az eddig szigorúan egyoldalú baráti, a másik oldalról meg enyhén élősködő kapcsolat idáig fajuljon!

Több szálon is bonyolódott a rádió munkatársainak élete a héten. Adél látványosan kipécézte magának Rolandot, hogy milyen rossz és színvonaltan a sportos rovat. Egyikük se tudott mit kezdeni a múltkori kis afférral, de nem is volt túl sok idejük a fájdalommentes megoldáson gondolkodni, mert Roland keményre pumpált mellizmai alatt érző szív, platinaszőke haja alatt pedig nem kevés gógyi lapul, így hamar rájött, hogy Márk és Adél eléggé összejárogatnak. Ezen a ponton közölte is főnökével, plátói szerelmével, hogy ennek itt vége, mert nem tudna a hirtelen haverjává lett Márk szemébe nézni. A titkos levelezgetésnek is vége lett, de megmaradt a száraz és szenvtelen munkakapcsolat.

Zita se bírta tovább elnyomni érzéseit. Mivel nem ment el a Bakonyban megismert sráccal Spanyolországba, így a menekülés helyett kénytelen volt szembenézni a problémákkal. Elmondta, hogy otthagyja az egyetemet, majd egy lendülettel Erikkel is szakított, és lefújta az esküvőt. Utóbbitól Ildikó omlott össze, előbbitől meg Dénes gurult minimális szinten idegbe, majd közölte, hogy letiltotta a lány bankkártyáját, mert nem fogja az otthon malmozást finanszírozni, az fix.

Persze Dénes is gyanúsan viselkedett. Ildikó szerint, nyilván. Titkos találkozgatások, lemondott műtétek és így tovább. Rá is állította Gézát, hogy kémkedjen neki. Így kiderült, hogy Dénes nem véletlenül kezdett el adni magára, vett új inget és parfümöt. A hirtelen jött igényesség okát az adta, hogy valami "szőke nőcskével" találkozgatott. Puszira, csókra, más korhatáros dologra nem volt bizonyyíték, de ennyi bőven elég volt, hogy Ildikó halálosan féltekeny legyen férjére. A csalfa és férjvadász nővel sikerült is összefutni a golf klub gálavacsoráján, ahol Ildikó le is támadta a hölgyet, hogy szálljon le a férjéről. Erre elárulta, hogy Dénes pusztán az urológiai szaktudására volt kíváncsi, semmi másra. Hogy ez igaz-e, és Dénesnek tényleg valami gondja van-e a prosztatájával, az majd kiderül.

Addig talán azt is megtudjuk, hogy Bence focimániás, de erősen látens meleg barátja, Lali tényleg csak full pasis, atom macsó gólörömből adott nyelves csókot Bencének, vagy esetleg maga is rájön, hogy tényleg homoszexuális. Lucának a barátja szerelmi életének kibogozására se volt ideje. Jobban lekötötte, hogy tisztázza magában érzéseit Viktorral kapcsolatban. Nehezen, de rájött, hogy nem is a korkülönbséggel van a gondja, hanem azzal, hogy amíg nem tudja elfelejteni Félixet, addig nem is tud másba beleszeretni. Félix elfelejtése meg nem könnyű, mert a sztárrádiósból lett tévés reménység most is adott rá némi okot, hogy a lány nehezen tudjon tőle elszakadni. Pont akkor, amikor a rádió igazgatója felkínálta neki a reggeli műsorvezetői pozíciót, Félix akkor jött egy ajánlattal, hogy legyen az ő tévés műsorának társproducere. A rádiós szerződést már aláírta, utóbbira meg még nem mondott semmit. Pont Félix búcsúbuliján sírtak egymás vállán, merthogy Luca úgy döntött, marad ott, ahol van, sőt, jobb lesz neki, hogy nem is látja minden nap a srácot, akibe reménytelenül szerelmes, erre a barátilag ölelkezős könnyes búcsúból érzéki csókolózás lett.

Mi lesz ebből? Új részek minden hétköznep a VIASAT3-on!