A szerelem nehéz szó, pláne, ha szívből jön

200_elso_randi_s01e55_karolina_felix

Luca szűk családi és baráti környezete egyszerűen képtelen az unalmas életre. A múlt héten is zajlottak az események, kezdve azzal, hogy a Délelőtti Gyors megint felvette a kezdeti pánikhangulatot, hisz megint a megszűnés fenyegette műsort. Gyuri, Adél testvére megpróbálta átvenni a hatalmat, hogy a zűrzavar istenének helyi kiskirályaként egyre csak azt duruzsolta Márk fülébe, hogy ő lesz itt a sztár egy új és sokkal jobb reggeli műsor élén. Az, hogy a Bruce Springsteen interjú teljesen kamu volt, az még nem esett le senkinek, de mivel Márkot beavatta Gyuri az aljas tervébe, hogy lejárató cikket akar íratni Félixről, akit így könnyen kirúghatnak majd. Az önérzetes újságíróban megszólalt a vészharang, és személyesen is elment a főnökhöz még egy utolsó esélyt kérni a reggeli műsornak. Az igazgató úr meg csak nézett, mint Luca a mérlegre, amikor kiderült, hogy álmában hízott. Hogy mi van? - kérdezett vissza, majd kiderült, hogy szó se volt a Délelőtti Gyors bedarálásáról. Ezzel falhoz is lehetett állítani Gyurit.

Márknak már csak kollégái szeretetéért kell kuncsorognia, de ez a következő hét zenéje lesz, fiúk és lányok. Így is elég volt szegény Undinak, hogy állandóan Luca pasizásairól kellett hallania. Bár az lehet, hogy nem esett neki rosszul, amikor a lány a személyi edzőjével való szexet egy hamisan hangolt hangversenyhez hasonlította. Ezen a fronton úgy állunk, hogy Luca épp nem szerelmes senkibe, a személyi edző is lelépett a tökéletes testű sportmelltartós csajjal a spinning terembe hemperegni. De Luca mintha a gyengéd apai érzéseket produkáló Félixre már megint úgy kezdett volna nézni, mint anno. Pláne, hogy a kiküldetésből visszatért Panka megsúgta, hogy tökre összeillenének.

Félix közben megint megzuhant. Most épp Karolina miatt, akiről kiderült, hogy nem is a lánya. Ettől függetlenül megszerette, de annyira, hogy betéve tudja az órarendjét, sőt, azt is, hogy a mirelit krumpli az egyik kedvenc étele. Így még nagyobb fájdalomként élte meg a hírt, hogy Panka magával viszi Angliába. Nem tehetett mást, meg kellett mondani "kislányának", hogy szereti. És ez így, hogy szívből jött, nehezebb volt, mint bársonyos hangon egy éretlen csitri szemébe hazudni.

Bencének meg azt kellett az életébe visszakommandózó Milán szemébe mondania, hogy nem szereti. Nem csak a Lalival való kósza munkahelyi smárolás miatt, hanem amúgy is, mert ez az igazság. Közben Laliban sem bízik annyira. Bezzeg Ildikó, mint mindig, most is tudta, hogy mit akar: ráerőltetni férjére egy rádiós interjút. Elsőre bomba ötletnek tűnt, egésze addig, amíg a műsorba meglepetésként meghívott rég nem látott barát humorosan el nem kezdte pedzegetni, hogy Dénesnek nem igen osztottak lapot az asszony mellett. Majd egy nosztalgiázós, bezzegrégenező sztorikkal zsúfolt hétvégi motorozás a Mátrában kitisztítja a fejét. Ebbe Ildikó is becsatlakozott volna, de Dénes közölte, hogy ez pasis buli. Ildikó nem pöccent be, csak elment megágyazni férjének a kanapén.

Az ifjú jegyes pár 2.0-nak, Zitának és Eriknek nyugodt hete volt. Nem lebegett a fejük felett a szakítás dementora. Mondjuk a fiú egy picit befeszült, amikor megtudta, hogy menyasszonyáról készült erősen erotikus képekkel fogják promózni a bisztrót. De ezt egyelőre még simán el tudta engedni. Viszont Zitát meg is találta egy fotós, aki szívesen bevinné a modell világba. Lehet megtudhatjuk, hogy egy kézmodellből hogy lesz Palvin Barbi? Hamarosan kiderül... 200 első randi minden hétköznap 21:00-kor a VIASAT3-on!