18+ Láttál már nőt meztelenül ugrálókötelezni?

petra

Elindult az Ádám keresi Évát - nézd meg a legjobb pillanatokat az első részből!

Április 25-én elstartolt Magyarország első meztelen valóságshow-ja, az Ádám keresi Évát, és rögtön az első részben számos izgalmas pillanatnak lehettünk szemtanúi. SPOILER ALERT - ha nem láttad még a részt, ne görgess tovább (és akkor sem, ha még nem vagy 18), hanem nézd meg a Viasat Play-en most!

MÉG TÖBB KÉP AZ ELSŐ RÉSZBŐL ITT!

Az első két arc, akit megismerhettünk, Anett és Josie volt, akik rögtön közös témára leltek tetkóik elemzésében, majd jóízűen elfogyasztottak egy-egy pohár pezsgőt a tűző nyári napon, mielőtt csatlakoztak volna Petrához és Kloéhoz a csábítás partján.

Kloé, nyitott természetének köszönhetően már alaposan felmérte a terepet, mielőbb bárki odaért volna. Szemügyre vette a dekorációt...

...az edzőtermi részleget...

...és a konyhát is. Mindent megkóstolt, ami elé került.

Ezután közös fürdőzésre indult a csapat, ahol is megpróbálták Petrát megtanítani úszni, saját bevallása szerint nem sok sikerrel.

Petra azonban tudta, hogy az úszástudás hiánya nem feltétlenül hátrány egy kapcsolatban, így inkább az erősségeire fókuszált és egy csábító tánccal próbálta meg felhívni magára Josie figyelmét az esti vacsoránál.

Bár nagy volt a feszültség a lányok között, ez nem akadályozta meg őket abban, hogy jótanácsokat adjanak egymásnak, így nyugodtan telhetett az éjszaka.

Amit mi sem bizonyít jobban, mint az, hogy Kloé frissen kezdte a reggelt és kirobbanó energiája a csapat többi tagját is felébresztette

Josie választása végül Petrára esett, akivel a szerelem szigetén egy finom vacsorát költöttek el, majd vízipipázásba kezdtek. Fun fact: egy tipikus 1 órás vízipipázás 100-200 cigaretta füstjének elszívásával egyenértékű.

Ha érdekel a folytatás, tarts a társkeresőkkel jövő hétfőn is, addig is szemezgethetsz a kimaradt jelenetekből a Viasat Play-en!

KÍVÁNCSI VAGY A KIMARADT JELENETEKRE? NÉZD MEG ŐKET MOST!

Ez is tetszeni fog