Van az a pénz, amiért bevállalná Voksán Virág

voksan

Voksán Virág meztelenül „szenvedett balesetet”, Mészáros Dóra bugyi nélkül érzi magát szabadnak, Kovács Áron pedig száguldozott már egy szál semmiben a motorján. Elindult az Ádám keresi Évát, sztárok pedig arról vallanak, hogy ők vajon bevállalnák-e a meztelenséget a kamerák előtt. 

KÉPEK AZ ELSŐ RÉSZBŐL ITT

Bár a megkérdezettek egyike sem mondana azonnal igent, hogy szerepeljen az Ádám és Évában, Virág szerint van az a pénz, amiért az ember belevág egy hasonló kalandba. „Ez egy valóban direkt formája a társkeresésnek, hiszen a külsőt tekintve nem kap az ember zsákbamacskát, meg kell mutatnunk telibe, amink van” – mondta a DJ-ként dolgozó Voksán Virág. Mindenkinek van egy összeg, amiért bevállalna egy ilyen műsort - nálam ez nagyon magas lenne” – mondta be a modell.

Kínos szituációkból ruhák nélkül már mindegyiküknek kijutott. Áronnak egy elveszített fogadás miatt meztelenül kellett motoroznia. „Bennem van prüdéria, nem vetkőzöm könnyen. Egyszer fogadásból kénytelen voltam egy nyilvános meztelenkedésre, ott anyaszült meztelenül motoroztam a Margitszigeten. Az, hogy a meztelenség mindenkit érdekel, hogy mindent meztelenséggel lehet eladni, legyen az üdítőital vagy TV-műsor, azt meg el kell fogadnunk, hogy az embereket ez érdekli. Engem is érdekel” – nyilatkozta Kovács Áron. 

Virág egy naptárfotózáson került kínos helyzetbe: „Gyönyörű fényesen csillogó konfettikkel szórtak be egyszerre, és bár a fotózás szuper volt és nagyon szép lett a kép is, amikor véget ért az egész, akkor bizony meggyűlt a bajom a konfettik kitakarításával, amelyek eléggé beszorultak egy-egy testrésembe” – emlékezett vissza a modellből lett lemezlovas.

 

Mészáros Dóra „munkájából” adódóan gyakran mutatkozik ruha nélkül, ám az Ádám és Éva szereplésen azért ő is elgondolkozna. Bugyit amúgy még a hétköznapokon sem hord, irritálja a viselete. „Talán csak akkor, ha nagyon rövid szoknya van rajtam, de az meg nem túl gyakran fordul elő, úgyhogy most sincs, meg máskor sincs.”

 

Áron és Dóra szerint a pucér párkeresőben látottak alaposan megosztják majd a nézőket.  „Szerintem a magyar egy borzasztóan prűd népség, de valahol ezt álszent dolognak tartom, mert hiába szidja mindenki ezeket a dolgokat, attól függetlenül nézik”- jelentette ki a táncosnő.

 Áron leginkább a castingot vállalta volna be, magát a meztelen párkeresést aligha. „Ez a műsor szerintem egy emberkísérlet, az, hogy két ember találkozik, nincs rajtuk ruha és egyből szembesülnek a valósággal. Vannak ebben pikáns helyzetek, de ez egy érdekes emberkísérlet, hogy mit kezdenek majd egymással. Megosztó lesz, arra mérget lehet venni, hogy 50% majd azt mondja, hogy remek, 50% meg azt, hogy utálja. Egyébként meg mindenki azt fogja majd mondani, hogy nem nézi” – jelentette ki a műsorvezető. 

NÉZZ ÁDÁM KERESI ÉVÁT RÉSZEKET A VIASAT PLAY-EN!