Észbontók

Legközelebb adásban: Április 13, Kedd

Ekkor lesz legközelebb Észbontók

close
Április 13, Kedd
Észbontók - 9. évad 2. rész
9. évad
2. epizód
Április 13, Kedd
Észbontók - 9. évad 3. rész
9. évad
3. epizód
Április 14, Szerda
Észbontók - 9. évad 3. rész
9. évad
3. epizód
Április 14, Szerda
Észbontók - 9. évad 4. rész
9. évad
4. epizód
Április 15, Csütörtök
Észbontók - 9. évad 4. rész
9. évad
4. epizód
Április 15, Csütörtök
Észbontók - 9. évad 5. rész
9. évad
5. epizód
Április 16, Péntek
Észbontók - 9. évad 5. rész
9. évad
5. epizód
Április 16, Péntek
Észbontók - 9. évad 6. rész
9. évad
6. epizód

Észbontók - új évad április 12-től minden hétköznap a VIASAT3-on!

Tartalom

Vadonatúj celebekkel és feladványokkal érkezik áprilisban az Észbontók

Április 12-én 19 órakor Kovács Áron vezetésével dupla epizóddal tér vissza hazánk népszerű, VIASAT3-as sikerműsora, az Észbontók, amelynek új évada rengeteg nevetést és izgalmat ígér a nézők számára. Ahogyan azt megszokhattuk, a csatorna saját gyártású műsorában ismét híres emberek próbálják megfejteni a játékosok észjárását, az évad azonban több meglepetést is tartogat: megújult képi világgal és feladványokkal zökkentenek majd ki a szürke hétköznapokból!

Idén tavasszal vadonatúj évaddal tér vissza a VIASAT3 korántsem mindennapi vetélkedője, az Észbontók, amelyben kedvenc celebpárosaink küzdenek meg egymással, és próbálják kitalálni az észbontók kiszámíthatatlan gondolkodását. A kilencedik évadot továbbra is Kovács Áron vezeti majd, a celebpárosok sora azonban ismét új és izgalmas nevekkel bővül. Az április 12-én debütáló szezon legfrissebb részeit hat héten keresztül, minden hétköznap este követhetik végig a műsor kedvelői.

A készítők – a friss képi világ mellett – most még egy újdonsággal készülnek: a hagyományos feladatokon kívül a játékosok egy-egy földrajzi kérdést vagy állítást is kapnak, a helyes választ pedig vaktérképen kell bemutatniuk egy beépített LED érintőképernyő segítségével.

A hírességek névsorát a tavaszi szezonban többek között olyan nevek erősítik majd, mint Borbély Alexandra, Cooky, Ganxsta Zolee, Gyuricza Dóra, Horváth Boldi, Horváth Sisa Anna, Kamarás Iván, Molnár Nini, Molnár Tamás, Ónodi Eszter, Rácz Jenő, Scherer Péter, Sztarenki Dóra és Vásáry André.

Reklám
Észbontók - Afrika
15165_ym_v3_-_eszbontok_9_evad_a4_mo2bsubafinal
Észbontók - Olaszország

Észbontók kvíz