A csajok háborúja

eotb_ep07_thumb

Mindenki a kiválasztáson stresszel, ugyan a tablet még nem jelezte, hogy az lesz a nap fénypontja, de azért a játékosok kimatekozták, hogy ma lesz az a nap, amikor valaki Bence után megy.

Szügyig lehet gázolni a pálfordulásokban, a túltolt taktikázásokban és a hazudozásokban. Milán felveri a hétalvó lakókat, és Geri kérésére szinte egyből becsicskulva már vinné is fel neki és Franciskának a reggelit, de kettőt pislant, kicsit nem figyel oda és azt látja, hogy Tomi Gerit kábítja. Megy is árulkodni Norbiéknak. Persze az is érdekes, hogy az egy napja még nyíltan lespiclizett Gerivel hirtelen milyen puszi pajtások lettek Tomival. A nagy taktika, hogy a csávó azt higgye, hogy Franciska veszélyben van, így az a legjobb, ha Diáral pakolja majd a virágfüzért a kiszavazó ceremónián. 

A gyors reggeli után Tomi Franciskának udvarol, hogy milyen szép barna lett, és hogy nem tud aludni, mióta nincsenek együtt. Ezzel speciel a lány is így van, úgyhogy nem is kell azon meglepődni, hogy a következő pillanatban valamelyik hálószoba rejtekében már felzabálják egymás arcát, annyira belemerülnek a tinédzser lamourba. De a buli eddig tart, mert négyes programra kell menniük Andikával és Gerivel.

A villában addig Zsuzsi és Norbi megvitatják a jelrakást. Norbi azt hazudja, hogy Berni és Franciska között hezitál. Aztán, amikor a lány Milán mellett héderezik a mödanszié melletti napozóágyon, akkor a srác kummant, pedig letette a nagy esküt Diának és Norbinak, hogy ha eljön az idő, akkor rápakolja a holnaputánt is Zsuzsira. Erre a kellően kellemes alaphangulatra csörren meg a tablet, rajta az üzenet: valaki a parton kapuérázós négyes randin azt mondta, hogy Norbi és Milán 100%, hogy Zsuzsira rakják a jelüket. Megy is egyből a sunyulás, a terelés, az érintettek felvonulnak szobára, majd lemennek Bernihez és Zsuzsihoz, hogy ne legyen feltűnő.

Berni: Ti aztán jól eltűntetek.

Norbi: Én, felmentem szarni.

Milán: Én csak felmentem dumálni, aztán néztem, hogy Norbi szarik.

A virágfüzér-ceremónián minden kiderül. Bejön a papírforma, hogy Milán és Norbi Zsuzsira, Tomi és Geri (ő azért kicsit hezitálva) Diára rakja jelét. Ezzel döntetlen az állás, úgyhogy a csajok is szavaznak. Itt derül ki, hogy ki az igazi szarkavaró. Andika Zsuzsit küldené haza, Berni meg Diát. Most Franciskán a világ szeme. A lány előre mosdatja magát, ez egy játék, ki kell állnia a párja mellett, szóval, mivel Geri Diára szavazott ezért ő is. Dia teljesen kihül, nem kap szikrát az agya, meg se várja, hogy Bódi Sylvi szépen befejezze a szeánszt, már megy is sírva csomagolni. Addig a többiek az étkezőnél kutyázzák egymást, hogy ki a nagyobb csicska, kifordulós, hazug dög. 

Dia elköszön mindenkitől, Norbi szent esküt tesz, hogy ezért meg aztán pláne megnyeri ezt a hülye játékot, majd jól kiszavaz ő itt mindenkit, lássa meg az egész világ. Két perccel később Norbi azon rágja a kefét, hogy legközelebb a csajok úgyis őt paterolják majd ki. 

Innen folytatjuk. A kiszavazós teljes epi itt nézhető: