Egy embernek eddig tartott a játék

eotb_spec_bence3

Az Exek az édenben 3. részében máris elérkezett az első kiszavazós ceremónia, így valakinek el kellett hagynia a villát és a trópusi szigetet.

Felpörögnek az események, ugyanis a harmadik adással egy játékostól könnyyes búcst kell vennünk. A végén kiderül, de most folytassuk onnan, ahol legutóbb abbahagytuk.

Szómenéses Bence kicsit össze van azavarodva. Maga se tudja, hogy taktikázzon-e vagy csak menjen a farka után. A saját problémái helyett inkább másokéba okoskodik bele, abból baj nem lehet, ugye. Felcsapja a közhelyszótárat, majd summázza a Berni kontra Dia rivalizálást, miszerint két dudás nem fér meg egy csárdában. Szerinte amúgy Berninek több esze van. Mivel a csajoknál végzett, ezért a medence mellett héderező Tomit és Norbit nyomasztja, de megmondja a frankót.

“Ez a focista duma, meg a habiszti szövegek, nekem nem pálya” 

- mondja Milánnal kapcsolatban, mert az cseszi az agyát, hogy a srác borotválja a lábát, továbbá a szőrtelen lábával rámozdul mindenki nőjére. Fölháborító! Mintha utóbbi nem képezné a műsor szerves részét. Bencét le se lehet lőni, hálistennek csöngetnek, ami azt jelenti, hogy megjött a reggeli koszt, és amíg Bence eszik, addig sem beszél.

A kiadós flamózást követően Franciskának hála Diát is megtalálják a világmegváltó kérdések. 

 - Minek hallgatsz meg olyan embereket, akik nem érdekelnek? 

-  Mert akkor itt ülnék a sarokban és a felfújható rózsaszín pelikánnal beszélgetnék.

Eközben Bence fülig érő vigyorral magyarázza Andinak, hogy itt lesz majd szex, ő aztán nem fog titokban a budiban recskázni. 

 Csörög a tablet, Dia mehet randira, de nem választhatja a szobatársát. Kizárásos alapon Milánt viszi magával. A vízparton sétálgatva, a romantikus randevún meg is alapul a kis szövetségük.

Eddig minden fennakadás és váratlan fordulat nélkül zajlott az eddig eltelt időszak, de ahogy Halász Judit is megénekelte: ez a nap más, mint a többi. A tablet meg is mondja, hogy a nők öltözzenek ki csinibe, mert ma egy palit haza kell küldjeniük. Egyből megkezdődik a kupaktanács. A női szekció standard kérdése, hogy milyen göncöt vegyenek fel. A pasik meg arról dumálnak, hogy kinek van miért félnie. De van, aki már átlát a szitán, mint Milán:

Andi attól fél, hogy az emberek összeszövetkeztek az exe, azaz Milán ellen. Nem kell sokáig izgulnia, mert a virágfüzér-ceremónián egyöntetűen Bence kapja a legtöbb savat és jelet. Szóval az Indokolatlan Petőfi már megy is vissza Budapestre. Pedig azt hitte, hogy őt aztán nem lehet kinyomni, mint egy pattanást.


A közösség érdekében ez a legjobb, de páran még így se nyugodtak le teljesen, Franciska és Dia kis paplan alatti kezelgetésre szorulnak, amihez Tomi és Norbi vígan és dalolva asszisztál.

De Diának még szóbeli megerősítésre is szüksége van, úgyhogy Norbi, a szoknyamágus bármixer lehazudja a csillagokat is az égről.

“Kincsem, felőlem bejöhet bármelyik exem, mindegyik fáradt csöves kukorica. Nem érzek irántuk semmit. Nem tudok olyat elképzelni, aki egy kicsit is megmozgatna bennem bármit.” 

Innen folytatjuk. A harmadik epi pedig alább nézhető: