Segítünk kiigazódni Norbi kusza érzésein

E1793A02-CE02-EC37-F7E2-D082994F2CBE

Andika és Barbi kivételével minden lánynak mondott már szépeket, de most tisztázzuk a helyzetet.

A műsor elején egyből összejött a szexmániás Diával. Aztán megérkezett Zsuzsi, akivel 10 éve ismerik egymást. Mondhatni van egy múltjuk, de Norbi mégis kitartott Dia mellett és majdnem kiszavazta Zsuzsit a ceremónián. Anno még olyat mondott, hogy Diába nem szerelmes, de ő jelenlegi párja. Ehhez képest most már ott tart, hogy Dia iránt vannak komoly érzései, talán ezért is olvasta el annyiszor a lánytól kapott levelét, amiből lett is botrány, rendesen.

Zsuzsinak viszont most attól van konstans hisztirohama, hogy a pasija Bernivel smúzol, és fordítva. Van is alapja a kiakadásnak, mert Norbi kijelentette, hogy Bernit jó csajnak tartja, de még 19 éves, mit tudna kezdene vele, ugye. Na, a kamerába mondva, ez már nem ennyire patikamérlegen kimért megmagyarázás. Egész pontosan az hangzott el, hogy azért el tud képzelni vele egy-két dolgot.

Összegezzünk!

Diát szereti, Bernivel lefeküdne, Zsuzsival pedig azért van együtt, mert úriemberként nem akarja egy reality-ben lehúzni a klotyón ezt a tízéves kapcsolatot. Vagy valami ilyesmi.

Exek az édenben hétfőtől csütörtökig 21:30-kor a Viasat3-on!