Zsuzsi beleköp Dia levesébe

eotb_ep04_dia

Ahogy Bence elment, úgy jön máris egy új játékos, Norbi exe, aki nem is a pénzért jött, hanem azért, hogy visszahódítsa a volt pasiját.

Bódi Sylvi szerint a mindenki számára irritáló Bence húzta el a belét. Nos, tény, hogy senki sem szervezett búcsú bulit, de még csak egy kósza könnycseppet se morzsolt el egyik játékos sem. Mi következhetne, mint egy kis vérfrissítés.

Dia, Berni és Norbi mennek hármas randevúra.

Mindenki arra tippel, hogy majd Berni volt pasija fog kijönni a habokból, pedig ha nem is végtelen lehetőség van ebben a felállásban, azért az is előfordulhat,

  • hogy Dia exe jön, aki rendesen belerondíthat az előző este még paplan alatti maszatolással megpecsételt idilli kapcsolatba;
  • hogy Norbi volt nője toppan be, aki a másik oldalról bombázhatja szét ezt a bimbózó Rómeó és Júlia sztorit;
  • sőt, akár Norbinak jöhet egy palackposta, hogy válasszon a két nő közül, mert csak az egyikkel mehet vissza a villába.

A megfejtés: Norbi exe, Zsuzsi jön. Ne felejtsük el, hogy egy adással korábban a srác még azzal nyugtatgatta Diát, hogy nincs mitől tartania, nem fog megbomlani ez a 3 napja tartó szerelem, mert mindegyik volt csaja hozzá képest nulla, pontosabban:

"fáradt csöves kukorica az összes."

Dia egyből látja Zsuzsin, hogy egy számító, kétszínű perszóna, ezért gyorsan verbálisan körbepisili Norbit, ha már a férfi elfelejtette megemlíteni azt az amúgy nem mellékes részletet, hogy ők amúgy a villában egy párt alkotnak. Úgy látszik az éjszakai himi-humi részleges amnéziát okozott a nagy Casanovánál.

Eközben Milán egy rögtönzött bodybuilding bemutatót tart Andikának és Franciskának. Mérsékelt a lelkesedés a fakultatív program iránt. Aztán megkezdődik a nagy matekozás a villában, hogy akkor hányan jöhetnek vissza, de egy önjelölt Sherlock Holmes kiszúrja, hogy 7 főre van megterítve.

Dia: “Zsuzsi nyomulása tökre felesleges és szánalmas, és undorító, meg proli.”

Kis idő elteltével megszólal a tablet, Zsuzsi elvihet randira valakit. Persze, hogy Norbit viszi el. Ezen aztán senki nem lepődik meg. Norbi felveszi az ünnepi atléta trikóját, Zsuzsi is kirittyenti magát, aztán megindulnak a közös főzőcskézésre.

Dia még búcsúzóul megcsókolta Norbit, amiből ez a szenvedélyes hollywoodi smár lett. Voálá!

Dia egy dolgot kér Norbitól, hogy ne adja Zsuzsi alá a lovat. Ok, persze, csá. Így váltak el, erre Norbi már azt mondja Zsuzsinak az elkészült vacsorát csámcsogva, hogy talán visszamegy a villába és megmondja Diának, hogy akkor inkább mégis vele (mármint Zsuzsival) lesz. Aztán még szájon is puszilja az exét.

Hogy a villában se legyen felhőtlen a hangulat, a tableten érkezik egy fotó, amin a romantikus főzőcskézés látható. Ettől Dia idegre pakolja magát. 

Szarkavarás: ON

Dia kérdőre vonja Norbit, hogy sikerült-e betartania a neki tett ígéretet. A válasz: persze, hogy igen.  Nem igaz, mert hazudsz. Miért hazudnék? Kérdezd meg Tomit. A gyors adok-kapok után Tomi és Milán végül elmondják, hogy kaptak egy fotót, de leginkább azon megy a Pearl Harbor, hogy minek kell ebbe Tomi szerint az “idióta nőnek”, Diának másokat is belerángatnia. Eközben Zsuzsi elmondja Franciskának, hogy azért elcsattant egy csók. Franciska meg megjegyzi a kamerába, hogy tudja, hogy azért mondta ezt el neki, hogy aztán elpletykálhassa, de itt nem a Kenedy-gyilkosság elkövetőjéről van szó, szóval simán megtartja magának ezt a Breaking News-t.

Norbi megnyugodott, hogy nem a smárolós képet kapták meg tableten, az persze eszébe sem jut, hogy esetleg vacsi közben megszólalhat még egyszer a tablet.

Újabb csavar. Már mindenki idegrángást kap, ha megszólal a tablet. Most meg aztán az jön, hogy Zsuzsi eldöntheti, hogy ki kivel aludjon egy hétig. Nyilván szétrobbantja Diáékat. Amint kiderül, ez Norbit a legkevésbé sem izgatja, de előadja a színjátszó szakkörben tanultakat és dühösen vagdalja be a bőröndjébe a két-három garnitúra övkészletét.

Záró taktusként megindul a napozóágyaknál az őrült kutyázás, hogy Dia milyen kellemetlen szituációba hozta Tomit, aki hát ezt többször, tagoltan, hangosan el is mondja. A parttalan vitához még a félkómás Norbit is kirendelik a francia ágyból, hogy még a végén ő kérjen bocsánatot mindenkitől. Konszenzus nincs, csak annyi, amit Tomi mond Diának, hogy azt azért ne felejtse:

Bros before Hoes, tesó! Nézd vissza itt: