Feleségek luxuskivitelben

Fényűzés tűsarkakon

Ekkor lesz legközelebb Feleségek luxuskivitelben

close
Október 30, Hétfő
Feleségek luxuskivitelben - 1. évad 5. rész
1. évad
5. epizód
Október 31, Kedd
Feleségek luxuskivitelben - 1. évad 5. rész
1. évad
5. epizód
November 4, Szombat
Feleségek luxuskivitelben - 1. évad 5. rész
1. évad
5. epizód

Dalma bemutatkozó videója

quote_dalma

Mit kell tudnod Dalmáról?

Smaltig Dalma 31 éves, jelenleg gyermekruhákat tervez. Kollekciójának saját márkája van, illetve egy üzletet is nyitott nemrég. Mindig vonzotta a művészet és a rajz, érdekelték az egyedi gyermekruhák, így számára nem is volt kérdés, hogy milyen foglalkozást válasszon.

Dalma határozott személyiség, aki nem fél nyíltan kimondani, hogy mire gondol. Ezt a közösségi oldalakon rendszeresen meg is teszi, vehemens véleményével gyakran kommentháborút robbant. Szívesen snowboardozik, de olyan hétköznapi hobbijai is vannak, mint például az olvasás.

Férje Tamás egy ingatlangazdálkodással foglalkozó vállalkozás tulajdonosa.  Bár eleinte nem kedvelték egymást, később mégis szerelem szövődött közöttük.

Dalma imád vásárolgatni, gyengéi a cipők és táskák. Előfordult, hogy másfél milliót költött el egy vásárlás alkalmával. Nagyon szeret utazni, az aktívan töltött pihenőidő híve.

Imádja az állatokat. Sokszor hangoztatja, hogyha tehetné, az egész állatkertet megölelné. Coco és Mojo, a két kutyus már családtagnak számít náluk, akiket szívesen elvisz sétálni is.

Reklám