Feleségek luxuskivitelben

Itt minden arany, ami fénylik! - Lagzi luxuskivitelben! augusztus 27-én 21:00-kor!

quote_rita

Mit kell tudnod Ritáról?

Farkas Rita 48 éves, egy gyorsétterem tulajdonosa. Rengeteg pénzt költ magára, még a haját is fodrász mossa 17 éves kora óta. Mint mondja, tökéletes hajkoronája mára védjegyévé vált.

A sport fontos szerepet játszik Rita életében és büszkén zsebeli be az edzőteremben elkapott elismerő pillantásokat. Szereti mindenkinek megmutatni, hogy anyaként is lehet valakinek tökéletes megjelenése. A testépítés mellett a plasztikai sebészet szintén segítségére volt az álomkülső elérésében.

Négy gyönyörű lánya van, akiknek igyekszik mindent megadni, amire vágynak: ruhákat, cipőket, táskákat és ékszereket. Legkisebb lánya versenyszerűen aerobikozik és egy népszerű zenei applikáción több ezer követővel is büszkélkedhet. Lizát sokan felismerik az utcán, ilyenkor szívesen ad autogramot, vagy készít szelfit egy-egy rajongójával. Anett és Ivett iskolába járnak, de emellett sokat segítenek édesanyjuknak az étteremben, amikor szükségük van egy kis zsebpénzre. Patrícia egy luxushajón dolgozik, személyi edzőként. Jelenleg Magyarországon tölti a szabadságát, de októberben visszamegy.

A család tovább bővült még egy kiskutyával, Sándorral és egy kanadai szfinx szőrtelen kiscicával, akit Kálmánnak neveztek el.

A család egy kicsi lakásban él, ám ez nem volt mindig így. Volt férjével, Jánossal régen hatalmas luxusban éltek. Rendszeresen szerveztek bulikat és az sem volt ritka, hogy negyven vendég táncolt pompás nappalijukban.

János és Rita 8 évvel ezelőtt elváltak ugyan, de eddig még egyikükre sem talált rá az új szerelem. 

Reklám