Flúgos Futam 2. rész recap

ff-ep2recap800x450

Ebben az epizódban még a gátmetszés is szóba került.

A Flúgos Futam nem egy egyszerű autóverseny, hanem komoly teszt is, hiszen a versengő párok hosszú időn át egy autóban vannak összezárva. Naponta több száz kilométert vezetnek és nehéz erőpróbákat állnak ki, szigorúan tilos tömegkommunikációs eszközöket igénybe venniük a tájékozódáshoz. Aki pedig nem teljesít jól, a nap végén ki is eshet.

Sikerült tovább fokozni az első rész izgalmait- egy kis téglahordás Déván, egy kis íjászkodás Vajdahunyadon, sőt, még Pulai Imre olimpikon is feltűnt, szóval kalandokból ebben a részben sem volt hiány, sőt - ez a három gif többet mond ezer szónál!

NÉZD VISSZA A FLÚGOS FUTAM ELSŐ EPIZÓDJÁT A VIASAT PLAY-EN!

Csilla a fehér csapatból rappereket és gettóhercegnőket is megszégyenítően lendületes kézmozdulatokkal fejezte ki afelett érzett örömét, hogy sikerült értelmeznie egy térképet, amit Lóri rezignált arccal vett tudomásul. A gesztukuláció mellett verbálisan sem maradt le sokkal a szókimondó zeneművészek mögött.

Anna és Ádám között teljes a harmónia, annyira, hogy a lány a kocsiban a családalapítást is szóba hozta, és egy huszáros vágással szinte azonnal a szülésig, pontosabban a gátmetszésig jutott.


Petrát nem vádolhatja senki sem azzal, hogy nem veszi elég komolyan a versenyt - úgy tűnik, neki életre-halálra szól a viadal!

NÉZD VISSZA A FLÚGOS FUTAM 2. RÉSZÉT A VIASAT PLAY-EN!