Ide süss!

Az ország nagy cukrászversenye

Ekkor lesz legközelebb Ide süss!

close
Február 23, Vasárnap
Ide süss! - 4. évad 3. rész
4. évad
3. epizód
Február 23, Vasárnap
Ide süss! - 4. évad 4. rész
4. évad
4. epizód
Február 29, Szombat
Ide süss! - 4. évad 5. rész
4. évad
5. epizód
Február 29, Szombat
Ide süss! - 4. évad 6. rész
4. évad
6. epizód
Március 1, Vasárnap
Ide süss! - 4. évad 7. rész
4. évad
7. epizód
Március 1, Vasárnap
Ide süss! - 4. évad 8. rész
4. évad
8. epizód
Március 7, Szombat
Ide süss! - 4. évad 9. rész
4. évad
9. epizód
Március 7, Szombat
Ide süss! - 4. évad 10. rész
4. évad
10. epizód
Március 8, Vasárnap
Ide süss! - 5. évad 1. rész
5. évad
1. epizód
Március 8, Vasárnap
Ide süss! - 5. évad 2. rész
5. évad
2. epizód
 • Új évadokkal tér vissz az Ide süss!

  Új évadokkal tér vissza az Ide süss!

  MINDEN HÉTKÖZNAP 20:00-KOR!

  Az ország nagy cukrászversenye ismét a VIASAT 3 műsorán!

 • dscf6388_marquee

  Lemaradtál?

  Teljes epizódok és extra videók

 • shutterstock_342715724x

  EZEKET A SÜTI TRÜKKÖKET IMÁDNI FOGOD

  Tuti tippek minden sütimesternek!

Tartalom

Az Ide süss! legújabb évadait a Gödöllői Grassalkovich-kastélyban forgatták. A nagy sikerrel debütáló sorozatban a nézők által kedvelt Sass Dani nem akármilyen műsorvezetőtársat kapott Ábel Anita személyében, aki frappáns megszólalásaival teszi még szórakoztatóbbá a produkciót. Anitát kutyája is elkísérte a forgatásokra, így Shíva is napi vendég lesz a nézők otthonában. A zsűri maradt a régi: tagjai továbbra is Baracskay Angéla cukrászséf, „a tányérdesszertek királynője” és Szabadfi Szabolcs, „az ország pékje” lesznek.

Az eddigieknél is több csavarral, még több izgalmas feladattal, meglepő fordulatokkal készül a zsűri a versenyzőknek, a sütemények alapanyagai között pedig a rózsaszín csokoládé, sőt a kecsege is megjelenik a legújabb évadokban.

A fantasztikus receptek és a gasztronómiai küzdelmek mellett számos megható és személyes történetet is megismerhetünk hétköznap esténként a VIASAT3 műsorán. Az amatőr cukrászok között mások mellett ott lesz László, a nagypapa, aki az unokája álmáért küzd, valamint Kriszti, aki színésznőként dolgozik, és végre nem csak kollégáit szeretné elkápráztatni süteményeivel. Eljön Dia, aki a nagypapája emlékéért szeretne jól teljesíteni, de láthatjuk Morenót is, aki sosem ismerte a szüleit, és mindig egyedül harcolt az álmaiért.

Természetesen idén is lesz különleges celebadás, amelyben Steiner Kristóf a vegán édességeket igyekszik majd népszerűsíteni, LL Junior és Bárdosi Sándor pedig ádáz harcot vív a süteményekkel. De az is kiderül, hogy a Feleségek luxuskivitelben szereplője, Vasvári Vivien mennyire otthonosan mozog a konyhában. Emellett egy nem mindennapi, gyerekzsűris különkiadással is készülnek az Ide süss! alkotói.

Reklám