Hogyan könnyítheti meg a modern konyha az életedet?

Candy sütő

A konyha általában a lakás leggyakrabban használt helyisége, a családi vacsorák és baráti összejövetelek középpontja. Ahhoz, hogy a konyháról ne az órákig tartó főzés és az azt követő takarítás jusson eszünkbe, érdemes körülnézni a piacon elérhető konyhai megoldások között. Napjainkban számos olyan eszköz található a boltok polcain, melyek nagymértékben megkönnyíthetik életünket.

A Candy is lépést tart a fejlődéssel, konyhai okos eszközei számos olyan funkcióval bírnak, amiről korábban csak álmodni mertünk. Némelyik sütő esetében a sütőteret ketté tudjuk választani, ez pedig megteremti a lehetőséget arra, hogy a különböző típusú ételeket (pl. hús és hal) egyszerre süssük, anélkül, hogy az illatok és az ízek keverednének. De ha még ennél is többre vágyunk, az olasz cég által gyártott Watch&Touch sütő egész ajtós képernyőjén receptvideókat nézhetünk, vagy akár böngészhetünk kedvenc oldalainkon és még azt is végig követhetjük, hogyan készül bent kedvenc ételünk. A sütőben zajló eseményeket egy integrált, belső kamera veszi, a kép megjelenik az ajtó-kijelzőn, sőt a Simply-Fi alkalmazással a kerti munka, szomszédolás vagy a nappaliban lévő meccsnézés közben a telefonunkon is követhetjük a sütési folyamatot.

Mindemellett a Candy az alakunkra is ügyel, hiszen a sütőibe épített Cook Light funkcióval – a levegő lüktető légáramlásának köszönhetően – az ételek megőrzik nedvességtartamukat csökkentve az ételek elkészítéséhez szükséges olaj- vagy zsírmennyiséget. Talán a háziasszonyok kedvence mégis az Aquactiva rendszer, amely gőz segítségével oldja fel a zsírt és a letapadt ételmaradékot, így a 30 perces program után könnyedén tüntethetők el a szennyeződések.

A lehetőségek és az újítások tárháza végtelen, így bizton állíthatjuk, hogy a konyhában ügyködni még sosem volt ennyire kellemes és kényelmes, mint napjainkban.

candy-01

Ez is tetszeni fog