Hogyan könnyítheti meg a modern konyha az életedet?

Ide süss! – Ünnepi kihívás

A konyha általában a lakás leggyakrabban használt helyisége, a családi vacsorák és baráti összejövetelek középpontja. Ahhoz, hogy a konyháról ne az órákig tartó főzés és az azt követő takarítás jusson eszünkbe, érdemes körülnézni a piacon elérhető konyhai megoldások között. Napjainkban számos olyan eszköz található a boltok polcain, melyek nagymértékben megkönnyíthetik életünket.

A Candy is lépést tart a fejlődéssel, konyhai okos eszközei számos olyan funkcióval bírnak, amiről korábban csak álmodni mertünk. Az olasz cég által gyártott legújabb sütőket a Candy Apphoz csatlakozva távolról is kezelhetjük, naprakészek lehetünk a gép állapotáról, statisztikai és karbantartási tippeket is kaphatunk hozzá, hogy nyugodtan tudjunk koncentrálni az igazán fontos dolgokra. 

Az applikáció hozzáférést biztosít 250 profi séfek által fejlesztett recepthez, melyeket kifejezetten a Candy okos sütőkhöz és azok főzési, sütési funkcióihoz készítettek. Ezekhez útmutató, vagy akár az étel elkészítését lépésről lépésre bemutató videó is elérhető – természetesen az app a sütőt automatikusan a megfelelő sütési funkcióra és időtartamra állítja be.

Emellett innovatív módon a gőz erejét is a kezünkbe adja a sütés során. Hogy miért? Hogy a legjobb házi kenyereket és süteményeket készíthessük, melyekhez az applikációban több, mint 50 recept érhető el.

A lehetőségek és az újítások tárháza végtelen, így bizton állíthatjuk, hogy a konyhában ügyködni még sosem volt ennyire kellemes és kényelmes, mint napjainkban.

candy-01

Kövess minket